tiistai 29. maaliskuuta 2022

Ajatuksia ja ruokaa.....

 Voi.....näin ne 5 lomapvää meni....eli loput vanhat lomat tuli vietettyä! Se olisi huomenna töihin mentävä.  Olisihan sitä toki voinut vielä kotona pitempäänkin nauttia omista pikku jutuistaan! 

Niihin ajatuksiin ensin..........Toisaalta on ihan kiva mennä töihin. Siellä löytyy työni ihanin ja antoisin puoli, lapset! 

Paljon on nyt tullut silti ajateltua tätä työtä. Se ei todellakaan ole enää sitä mitä sen pitäisi olla. Kauhulla luen mitä työmme on isoissa kaupungeissa. Siellä jos olisin töissä, niin vaikka itselläni on ikää jo kohtalaisesti niin uskoisin, että olisin jo vaihtanut työpaikkaa, johonkin ihan muuhun!

Mutta kyllä työni /työmme on silti muuttunut kaikkialla, sen verran paljon, että olen alkanut miettimään olenko nyt ihan oikeasti oikealla alalla?!?

No, mutta tämän päivän muihin juttuihin!


Tein ruuaksi meille tällaisen helpon aterian. Minun siis piti tehdä mantelikalaa. Mutta en tiedä mikä ihmeen "lue väärin päivä" taas eilen oli. Yritän nimittäin tyhjentää pakastinta ja katsoi eilen pakastimeen, että minulla on kaksi sei pakettia....Juu....ei ollut! Löysin tänään sitten kaksi kalapuikko pakettia!! Mihin lie sei paketit kadonneet? 😂😂😂 Pitäisi lukea teksti ihan loppuun asti, eikä arvailla ensimmäisestä kirjaimesta, mitä siinä lukee, kun siinä ei kumminkaan lue sitä mitä olettaa siinnä olevan!

Ruokana siis kalapuikkoja ja keitettyjä perunoita. Kastikkeeksi tein sellaisen nopean kylmä kastikkeen, kuin; Majoneesi-kurpitsakastike. Siihen ei tosiaan tule muuta kuin majoneesia ja kurpitsapikkelssiä. Pikkelssittä pitää valuttaa neste pois ennen kuin sen kaataa majoneesiin. Sopii ihanasti kalan kanssa.

Tein myös makaronisalaattia. Siihen pisti vähän kaikkea loppuja mitä talosta löytyi...mutta syötävää siitä tuli.

Makaroonisalaatti


Laitoin;

makaroneja

kurkkua

tomaattia

papaijaa

tonnikalaa

rapeaksi paahdettua pekonia

ja sitten vielä majoneesi kastikeNam, nam....

Oikein hyvää yötä teille....itsekin ajattelin mennä nukkumaan ennen kuin pitää herätä töihin...😂

2 kommenttia:

 1. Voin vaan kuvitella työsi ns. nurjan puolen.
  Hyvä ystäväni on samalla alalla ja kertoi juuri että tykkää työstään, jos vaan saisi keskittyä tekemään sitä oikeaa työtä ja se kaiken maailman byrokratia jäisi vähemmälle. Koska se byrokratia syö aikaa siltä oikealta, tärkeältä työltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on....minäkin tykkään työstäni jos vain saisin tehdä mihin olen kouluttautunut. Välillä tuntuu, että se tärkein asia, lapsi, on sivuseikka kun pitää tehdä kaikkea muuta muka "tärkeää"! Minusta vaan ei ole niin tärkeää mikään muu kuin ne ihanat taaperot!

   Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Virkaten toppi

Löysin pinterestin sivuilta mallin......kuvaa katsellessa päätin että voisin tehdä sen jossain vaiheessa. Nappasin kuvan talteen. Kysyn tytt...