sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

Munakasrulla jauheliha täytteellä

 Kesäaikaan siirretty kelloja!! Aurinko paistaa tänä aamuna ja kylmää on.....pakkasta peräti -9 astetta. 

Minunhan piti olla reissussa, mutta suunnitelmat muuttuivat. Itse olen hiukan köhäinen, yöpaikassani oli flunssaa ja toisessa yöpaikassa koronaa. Joten tautien takia sitä jäin  kotiin. Eiliseen putokseen tein salaattia ja täytetyn munakasrullan.


Aina silloin tällöin tulee tehtyä tätä munakasrullaa. Laitan tämän ohjeen vaikka löytyy se aikaisemmin täältä, mutta laitan nyt kumminkin.

Munakasrulla jauheliha täytteellä

6 kananmunaa

5dl maitoa

1 1/2dl vehnäjauhoja

1/4tl suolaa

1/4tl mustapippuria

Täyte

1rs (700g) jauhelihaa

mieli mausteitasi

(1/2(n. 100 g) paprika, minulla ei ollut)

1rs koskenlaskijaa perinteinen

1 1/2dl emmental-mozzarellajuustoraastetta

Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada munakastaikina pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Ruskista jauheliha pannulla . Mausta mausteillasi (ja lisää joukkoon kuutioitu paprika.) Sekoita joukkoon kuutioitu koskenlaskijajuusto. Sekoittele niin kauan kun koskenlaskija on sulanut ja jauheliha/juusto seoksesta tulee sellainen massa.

Levitä täyte munakaslevyn pinnalle. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan. Ripottele pinnalle loput juustoraasteet ja kuorruta 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.







Tämän rullan kanssa tein salaattia, ihan normi salaatin. Siinnä oli;
-salaattia
-tomaattia
-kurkkua
-papaijaa
ja koristeeksi päälle kananmunaa



2 kommenttia:

  1. Meilläkin syötiin eilen munakasrullaa. Josko ensi viikolla ehtisin naputella sen ohjeen myös blogiin, tuli sen verran herkullista! :)

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Nuudelisalaatti

Tein töihin tälläisen salaatti "pohjan".  Vaikka tätä muutaman päivän kerkesin syömään, niin silti en syöynnyt yhtään päivää samaa...