perjantai 8. syyskuuta 2023

Pastaa tarjolla

 Syön työssä yleensä omia eväitä. 

Paljolti ne ateriat ovat niitä helppoja ja nopeita arki ruokia, joita saa edellisenä päivä nopsaa tehtyä, että sitä kerkeäisi muutakin tekemään kuin ruokaa.

Eilen illalla tein omalla reseptillä, "pastaa sillä ja täällä" 😎😀 Tein kolmeen eri kattilaan........ 

Vaikka kuulostaa iso "töiseltä" hommalta, niin ei ole. Ihan nopsa ja kiva tehdä.

Mitäkö minä sekoittelin......


Pastaa sillä ja tällä

Ensin keittelin spagettia. Keitin liemeen lisäsin öljyä ja lihaliemikuution. 

Jaoin kolmeen kattilaan spagetit. 

Ensimmäiseen versioon paistoin jauhelihaa, maustoin meidän perheen mieli mausteilla. Laitoin siis ensimmäiseen kattilaan.


Tuon verran jäi kun miehet kävi ruuan kimppuun.

Toiseen versioon paistoin kesäkurpitsan paloja, tomaattia, paprikaa. Kun olin paistanut ne, laitoin ne kattilaan nro kaksi.


Kolmanteen versioon aukaisin vain purkin. Ostin nimittäin markkinoilta, aivan mahtavan makuista viljapossua.  Sen pienensin haarukan avulla kolmanteen kattilaan. Tämä purkillinen oli pippurilla maustettua.








Sitten tein kastikkeen. Laitoin vähän voita ja vehnäjauhoja, lisäsin maitoa, kermaa, turkkilaista jogurttia, puolikkaan purkin (oli iso purkki).  Maustoin mustapippuri rouheella ja suolalla.

Kaadoin jokaiseen kattilaan kastiketta. Lisäsin jauheliha versioon tavallista juusto raastetta. Kahteen muuhun laitoin Italian style juustoraastetta (siinä tomaatti-yrtti lisukkeena juuston lisänä). Sekoitin hyvin ja samalla annoin vielä vähän aikaa olla levyllä. Kannattaa sekoitta kokoajan. 

Ja sitten vaan syömään! Hyvää oli!!

2 kommenttia:

  1. Luen usein blogiasi vaikka ei tulekaan kommentoitua. Pidän tyylistäsi kirjoittaa riittävän lyhyesti ja selkeästi ja monen monta ruokaideaa olen napannut itselleni. Arkisia hyviä juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olipa kiva saada palautetta.
      <3
      Kiva oli myös kuulla että olet saanut monen monta ruokaideaa. Niitä arkisiakin ruoka ideoita tarvitseekin paljon. Toivotaan että jatkossakin löydät sivuilta vinkkejä.

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Kooste toukokuun alusta

Toukokuun alku on ollut kiirettä täynnä. Tai no, kiirettä ja kiirettä...aika vaan menee soljuen eteenpäin teki sitä mitä tahansa tai olisi t...