keskiviikko 20. syyskuuta 2023

Uusi sänky

 Ennen kuin päästiin tänne uuteen kotiin, sain lahjakortin aivan ihanilta ihmisiltä. Jotka olivat päättäneet, että uudessa kodissa minun on aika nukkua uudessa sängyssä. 

No, minäpä menin sänkyjen ihmeelliseen nettimyynti maailmaan. Kaikki ne paikat joissa minä kävin oli  toimitusaika oli 4-6 viikkoon!!

Eiliseen saakka sitä tuli nukuttua tosi epämääräisellä patja systeemillä. Joka yö toivoen, että tulisipa se uusi sänky jo!

Tosiaan löysin uuden sängyn täältä netin ihmeellisestä maailmasta. Sängyn tilasin 8.8. ja tosiaan se saapui eilen 19.9. Pitkän tovin sain siis odotella.

Muistan "entis aikaan" kun sängyn sai mukaan kun kävi ostamassa sellaisen. No nyt ei lähde mikään mukaan.....aina vaan saa odotella. Tai jos lähtee on se miljoonassa osassa.

Sama oli kyllä meidän olohuoneen vuodesohvien kanssa. Niilläkin oli odotus aika 4-6 vkoon. 

Luin jostain.....en muista mistä, mutta siis luin, että kun tehdään tilaus niin siinnä vaiheessa aletaan suunnilleen tekemään tätä tuotetta mikä on tilattu.

Onneksi noiden vuodesohvien kanssa oltiin ajoissa, sillä ne kerkesivät tulemaan ennen markkinoita. Mutta tämä sänky projekti meni vähän myöhäiseksi.

En ihan ymmärrä tallaista pitkää odotus aikaa. Jonkin sortin varasto pitäisi olla joka lyhentäisi odottamista. 

Se miksi ihan blogikirjoituksen tein tästä aiheesta on se, että raivostutti sellainen asia, kuin; " Isolla rahalla kun ostaa tavaraa, niin luulisi jotain siihen hintaan saavan. Vaan eipä saanut!!!!"

Eilen tuli erikokoisia paketteja talo täyteen. Luulin että kun töistä tulen pääsen kokeilemaan uutta sänkyä......juu en!!! Ovelta näki jo että pääsen kokoamaan sänkyä ihan urakalla!

NO, jos firma mistä tilasin/ostin sai paketointiin kulumaan reilu viisi viikkoa, niin minä ja poikani saatiin  kaksi tuntia kokoamiseen kulumaan aikaa.

Jälleen mietin että jos ikä ihminen tilaa esim. nyt tuollaisen sängyn, ja hänellä ei ole apua, niin jää kyllä sänky kokoomatta.

Peräänkuulutan myös kunnon ohjeita. Siis niin epämääräisiä kuvia toisissa "oppaissa" on ettei kyllä kukaan osaa niitä tulkita!

Loppuun pitää todeta että oli kyllä hyvä nukkua! Eikä sänky edes hajonnut....oltiin siis tulkittu ohjeet oikein!

Yhdessä välissä kyllä totesin että toivon että enää ei tarvitsisi koota yhtään sänkyä.

Tsemppiä niille kenelle on jotain koottavaa kotiin tulossa. 

Loppuu pitää vielä heittää kysymys, mistä sitä maksetaan......kallis tuote....miljoonassa osassa....itse pitää koota.....En ihan ymmärrä mistä sängyn hinta koostuu?

No, juu...tsemmpiä kokoojille!!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Höpinöitä!

Se on taasen kuun viimeinen päivä. Aika menee niin nopsaan......Sitä ollaan jo katseltu kesälomia työporukan kanssa. Tässä kuussa yksi loma ...