lauantai 16. syyskuuta 2023

Uusi toimintakausi alkoi

Vaikka virallisesti uusi toimintakausi alkaa jo elokuun alussa, niin meillä askartelu yms. alkaa syyskuussa. 

Uusia lapsia kun vielä elokuussa aloittaa paljon, niin pääsevät kaikki samaan aikaan toimintaan ja me taas pääsemme tutustumaan uusiin lapsiin ja vähän näkemään  millaisia taitureita me olemme saaneet hoitoon.

Ensimmäinen viikko meillä oli Suomen laajuinen Varhaiskasvatuksen Vasuista vauhtia - tapahtuma, teemana "Kielten rikas maailma oppimispolun perustana".

Meillä sen viikon maanantaina lähdettiin areenalle pitämään liikunta. Liikuteltiin itseämme loru- ja laululeikkien tahtiin. Tiistaina oli loruttelua, Keskiviikkona kävimme kirjastossa, saatutunnilla ja meillä myös lauleltiin ennen ruokailua. Torstaina meillä oli teatteri esitys, oman henkilökunnan esittämänä. Ja perjantaina meillä kuvakirjojen katsomista sekä lukemista. Viikon alussa pyysimme lapsien tuomaan mielikirjansa. Niitä ollaan luettu aina kun aikaa on ollut.

Tällä viikolla jatkettiin kirjojen lukemista.

Tämän viikon maanantaina, lähdimme lähimetsään kävelemään ja bongailemaan sieniä. Tiistaina sitten työstimme bongailujen tulosta, eli aloitimme askartelemaan sieniä. Keskiviikkona lauleltiin, torstaina kävimme leikkipuistossa leikkimässä, ja perjantaina sitten on meidän leikkipäivä jolloin sitäkin pikkuisen harjoitellaan ja eri kokoonpanoissa.

Tässä kuvaa meidän sieni askartelusta. 

Wc paperirulla, tein leikkaukset toiseen päähän. Silkkipaperia ja jos haluaa tehdä pisteitä paperiin niin sitten tietysti sormiväriä. Silkkipaperi rutataan ihan palloksi ensin ja sitten siitä päästään työstämän mukavaan sientä joka sitten liimataan noihin siivekkeisiin.

Tallaisiä sieniä meillä syntyi...Hienoja vai mitä?

Näin meillä on nyt kaksi viikkoa menty tätä toimintakautta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Aamupuuro

Näin se loma jälleen meni. Viikko menee kyllä mahdottoman nopeasti, sitä kerkeää miettimään....lomaaaa.....ja saman tien töihiiiiin! Yhtenä ...