perjantai 21. lokakuuta 2016

Kohti joulua.....

Voi kuinka tämä aika menee nopsaan eteenpäin!!! Pian siirrytään jo marraskuun puolelle....itse asiassa tästä päivästä jouluun on vain 64 pvää!!!!


Minä jo viikko sitten laitoin valoja pitkin taloamme! Kaikki jouluun liittyvät tavarat on jo tuotu varastosta sisälle! =D No, kuusi vain puuttuu.....heh...mutta johan senkin pian voi tuoda sisälle ;) =D

Olen ruvennut jo kehittelemään blogin joulukalenteria......saapa nähdä mitä saan aikaiseksi =D Vai saanko mitään.....


                                                                                                            
Joululahjoja en vielä ole varsinaisesti alkanut miettimään......mutta pianhan sekin asia pitää ottaa ajattelu vaiheeseen...Sitä ennen pitäisi saada joku visio joulukorteista.....Jokos sinulla on jouluvalot kotona loistamassa? Joko joulua suunnittelet?=DNo, mutta syksyn muihin höpinöihin......Töissä on ollut paljon eri palavereja....viime viikon lauantaina oltiin kurssilla.
Koko pvä meni lasten mediakasvatuksen parissa.  Jotenkin tuntuu että syksyt yleensäkin ovat mieletöntä meno.....siihen vielä palaveria yms.....


Sitten talven tultua hiljenee elämä.....tuntuu että kaikki käpertyy sinne sohvansa nurkkaan...nauttimaan lämmöstä!!!

En ole vielä yhtään sukka pariakaan saannut tehtyä!!! mrrr...... jokos sinä olet monta sukkaparia saannut aikaiseksi?


Marraskuussa on sitten Sami Hedberg:n keikalle meno...innolla odottelen sitä.... Joulukuun alussa olisi sitten Lahden kaupungin teatterissa housut pois musikaalin esitykseen meno....sinnekin odotan innolla pääsyä! Siinä onkin tämän vuoden "varmat" menot =D

Lomaa ei ole kuin tuolla vuoden vaihteessa...no, mutta jaksaa, jaksaa.....edessä ovat kumminkin =D


Nyt toivottelen sinulle ihanaa päivän jatkoa.....nautihan viikonlopusta!!!

10 kommenttia:

 1. Haipakkaa ollut, mulla ei vielä edes syysasetelmaa tehtynä =)
  Yhdet valot ripustin kuistille iltavaloiksi.. mä oon jotenkin niin vaiheessa kaikesta.. no..ajallaan kait sitten taas jotakin ideaa syntyy..
  Mitä mnun silmäni näkevätkään..? Onko sinulla jokin heinäseiväs ihanuus siellä?? Saiskos siitä postausta??? Ja joulukalenteri olisi ihana juttu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan kuvia noista minun heinäseiväs sydeemistä.... =D Mukavaa viikonloppua Tanni!

   Poista
 2. Joulutavarat on onneksi vielä ulkokomerossa =) Jyväskylän kaupoissa näkyi joulu olevan jo täysillä menossa ja tulihan sieltä sitten ensimmäiset joululahjat sitten tietenkin hamstrattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppoihin tosiaan tulee joulu näkyviin jo harvinaisen ajoissa! Mukavaa viikonloppua Sude sinulle!

   Poista
 3. Itsellänikin syksyyn on mahtunut monenlaista menoa. Kävin myös Sami Hedbergiä kuuntelemassa ja katsomassa, on hän uskomaton mies! Jouluvaloja tai kaamosvaloja olen jo pikkuhiljaa lisännyt sisälle ja ulos. Koristeita ei vielä ole sisälle ilmaantunut, mutta pikku hiljaa nekin löytävät perille. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan todella innolla tuota Sami Hedbergin iltaa.... Meillä on ihan ekalle riville varatut paikat =D uskalsin....tiedä mitä hän keksiikään kun näkee meidän "jengin" ;) =D Mukavaa viikonloppua sinullekin mummo!

   Poista
 4. Minulla ei ole kuin kynttilöitä ja pallovalot esillä. Olen kyllä melko aikainen ton joulukoristelun suhteen. Saapi sitten nauttia pitkään, joulukortit mulla on tehtynä valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten ahkera olet ollut kun olet jo joulukortit saanut aikaiseksi!!! Mukavaa viikonloppua sinulle tuija.

   Poista
 5. Kyllä se joulu alkaa mielessä olemaan vaan enemmän ja enemmän!
  Joulutavarat on kyllä kaapissa vielä!
  Olen jo parit villasukat kutonut, kolmannet on menossa!😀
  Joulukortteja pitäisi alkaa kohta tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niitä villasukkia minunkin pitäisi alkaa kutomaan. Omatkin ovat jo ihan rikki.... Yleensä teen muille...omia paikkailen :) mutta nyt on tehtävä jo itsellekkin jo uudet =D

   Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Tapahtui lauantai iltana

Kevään ja kesän stressi aika alkaa väistymään. Enää viisi päivää aikaa, kun vanha asunto pitää olla tyhjänä! Eilen huomasin, että me teimme ...