torstai 13. lokakuuta 2016

Makkarakeitto

Rakastan keittoja. Varsinkin sosekeittoja....Mutta tällä kertaa kokeilin sellaisesta keittokirjasta kuin, Sata soppaa, makkarakeittoa. Vähän erilainen ohje kuin normaalisti teen. 


Makkarakeitto

4 ruokailijalle on tämä ohje

2 porkkanaa
4-5 perunaa
1 sipuli
1 pieni purjo
1 litra vettä
2 lihaliemikuutiota
2 rkl tomaattisosetta
300 g lenkkimakkaraa
50 g sulatejuustoa tai 1 dl ruokakermaa
paprikajauhetta
yrttisuolaa

Kuori ja paloittele porkkanat sekä perunat. Kuori, puolita ja suikaloi sipuli. Viipaloi purjo.
Kuumenna lieni kiehuvaksi, murenna mukaan liemikuutiot ja lisää tomaattisose. Lisää kasvikset ja keitä niitä miedolla lämmöllä 15 min.
Paloittele makkara ja paahda paloja kuumassa, kuivassa pannussa ruskeapintaisiksi. Lisää makkarat keittoon. Keitä 5 min ja lisää keittämisen aikana sulatejuusto tai kerma. Tarkista maku.






2 kommenttia:

  1. Erikoisinta tuo sulatejuusto keittoon. Mutta näyttää kyllä hyvältä ja täyteläiseltä. Tykkään itse kovasti erilaisista keitoista, ne kun vain paranevat lämmitettäessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä lisään useasti sulatejuustoa keittoon....broilerikeittoon...sosekeittoon ja hyvää on aina =D

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...