Tässä jo täytteet laitettu |
Hapankorppu-lohirullat
30 viipaletta
yli 60 min
15 hapankorppua
1 pkt (150 g) kylmäsavustettua kirjolohifileetä
1 rs (180 g) yrtti tuorejuustoa
1 rkl maitoa
1 dl tilliä hienonnettuna
Kostutukseen
2 rkl sitruunan- tai limetinmehua + vettä
Valmistus
Kasta hapankorput sitruunaveteen ja levitä ne kelmun päälle hieman limittäin (3 x 5 kpl) suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
Sekoita tuorejuuston joukkoon maito. Levitä hapankorppujen päälle puolet tuorejuustosta ja sitten lohiviipaleet. Levitä pinnalle loppu tuorejuustoseos ja tilli.
Peitä pinta kelmulla ja anna hapankorppujen kostua noin 15 minuuttia, kunnes levyn voi kääriä rullalle. Kääri levy tiukalle rullalle kelmun avulla. Kiedo rulla vielä alumiinifolion sisään.
Anna vetäytyä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Viipaloi tarjolle.
Ohjeen kala määrään tekisin kyllä lisäyksen....Mutta kyllä oli maukasta....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D