lauantai 8. helmikuuta 2020

Hapankorppu-lohirullat

Tein tälläisen rullan sinne meidän naisten "Minun Päiväni" päivään. Oli kyllä hyvää ja maistuvaa. Ja ihan varmasti tulee tehtyä toiseenkin kertaan. Mukavaa pientä syömistä.



Tässä jo täytteet laitettu



Hapankorppu-lohirullat

    30 viipaletta
    yli 60 min

        15 hapankorppua
        1 pkt (150 g) kylmäsavustettua kirjolohifileetä
        1 rs (180 g)  yrtti tuorejuustoa
        1 rkl maitoa
        1 dl tilliä hienonnettuna

Kostutukseen

        2 rkl sitruunan- tai limetinmehua + vettä

Valmistus
    Kasta hapankorput sitruunaveteen ja levitä ne kelmun päälle hieman limittäin (3 x 5 kpl) suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
    Sekoita tuorejuuston joukkoon maito. Levitä hapankorppujen päälle puolet tuorejuustosta ja sitten lohiviipaleet. Levitä pinnalle loppu tuorejuustoseos ja tilli.
    Peitä pinta kelmulla ja anna hapankorppujen kostua noin 15 minuuttia, kunnes levyn voi kääriä rullalle. Kääri levy tiukalle rullalle kelmun avulla. Kiedo rulla vielä alumiinifolion sisään.
    Anna vetäytyä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Viipaloi tarjolle.



Ohjeen kala määrään tekisin kyllä lisäyksen....Mutta kyllä oli maukasta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...