maanantai 4. toukokuuta 2020

Salaattikastike

Joskus mahottoman pitkä aika sitten sain ystävältäni salaattikastikkeen reseptin. Sillä tuli tehtyä useampikin pullo salaattikastiketta. Se oli silloin hotelli hesperian mukaan nimetty. Kuulma sen paikan oma ohje....tiedä sitä.
No, kävi niin että tämän elämäni matkan varrella hävisi ohje.
 Olen yrittänyt etsiä netistä ohjetta mutta ei nyt ole semmoista hyvää ohjetta tullut eteen...Liekö määrät olleet eri...vai mikä on ollut kun en ole mieleistä löytänyt.

Tuli sitten puheeksi työpaikalla etten ole niin hyvää salaatinkastikkeen ohjetta löytänyt, kuin sen mikä oli aikooinaan minulla.
Työkaverini sanoi että hänellä on kanssa hyvä ohje...kyselin vähän mitä siihen on laitettu....ja kun kertoi niin vaikutti samanlaiselta.

Nyt olikin taas sitten siitä kiinni oliko määrät ne oikeat..... ja oli NE!!!! Taas sai niin hyvää kastiketta että!!! Lusikalla sitä mätin, muka maistelin, kun tei sitä eilen.... Sekun on vaan niin hyvää.....😂😂😂

Salaattikastike

1 dl sokeria
6 rkl sinappia
2 tl suolaa
1 ½ tl sitr.pippuria
2 ½ öljyä
½ dl etikkaa
3-6 valkosipulinkynttä

Laita kaikki aineet kulhoon ja sekoita huolella. Pullota ja laita kylmään odottamaan salaatin päälle laittoa.


2 kommenttia:

  1. Täällä on yksi annos kastiketta juuri tehtynä ja pullotettuna odottamassa salaatin pilkkoutumista. Hyvää on! :)

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Tapahtui lauantai iltana

Kevään ja kesän stressi aika alkaa väistymään. Enää viisi päivää aikaa, kun vanha asunto pitää olla tyhjänä! Eilen huomasin, että me teimme ...