keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Ihan vaan niitä ja näitä

Tällä kertaa vähän asiaa ja paljon sen vierestä. Kuvat on  viime kuussa napsittuja. 

Aloitellaan sillä että ennen häitä paljonkin sain toisenkin hyllykön maalattua. Minulla oli kaksi hyllykköä jotka maalasin samalla värillä. 

Kyllä tästäkin hyllystä tuli ihana. Vielä on tuunailematta olohuoneen pöytä ainakin. Tässä kuvaa hyllyköstä.

Tässä hyllykössä on lasi ovet



Tässä se minun eka hyllykköni jonka maalasin. Somia kumpikin.

Viime lauantaina kävin tekemässä kirppiksellä kierrosta. Taasen sitä pari uutta keittokirjaa löytyi.

No, mutta se suurin syy miksi tästä aiheesta mainiksen on se, että minua niin alkoi ottamaan päähän yhden vanhemman miehen käytös!!!! 

Ensiksi onneksi kirppiksellä oli vain aikuisia, eikä yhtään lasta, hänen suustaan tuli semmoista tekstiä että se ei olisi ollut lasten korvalle kuultavaa!

No, mutta nyt syyhyn miksi minua raivostutti. Tämä mies puhui puhelimessa, juu eihän se mitään jos puhelimessa puhuu, MUTTA se millä volumeilla puhutaan niin sille voi. Mies puhui niin kovaa että koko kirppis raikui, ja teksti oli sellaista "miesten omaa esiintymistä, kaverilleen" sellaista kiroilua, naurua ja mautonta juttua, joka tuskin kiinostaa kirppari kansaa! Hän tukki käytävää kun jäi kiroilemaan ja naureskelemaan kaverilleen!!!!

Ja kun lopetti puhelun, niin vaimoileen sanoi kovaan ääneen; katso tässä on hyvä kirja....täällä on varmaan mulkun kuvia!!!!!!!!!!! Siis oikeasti???!! Mua ei naurattanut, mietin vaan sitä että nykyään marmatetaan ettei nykynuoret osaa käyttäytyä, niin jos malli on tämän miehen kaltaista niin opetus on kyllä ääliömäistä!

Ja kyllä minultakin pääsee kirjosanoja, ja puhun joskus kaupassa puhelimeen ja lasken leikkiä, MUTTA sitten voi kyllä säädellä ääni volumeita tai jos ei sitä pysty, voi poistua paikalta. KUN KAIKKI ei vaan jaksa tuollaista ääliömäisyyttä!!! Käytöstavat olisi jo aikapäivää sitten pitänyt oppia!!!

Ja minä todellakaan en ollut lähellä....vaan tämän miehen kantava ääni ei antanut missään kolkassa kirppistä rauhaa!

Se siitä....aiheesta....

Kävin viime torstaina sairaalassa kuulo tutkimuksessa. Tämä toisen korvan tinnitys on vaan voimistunut ja tuntuu ettei mitään saa enään selvää jos joku puhuu minulle ja ympärillä on vielä hälinää.

No, olihan se huonontunut se kuulo siinnä korvassa ja myös tässä terveessä korvassakin....Minulla on jo 7 vuotta ollut kuulolaite tinnitys korvassa että kuulisin tinnityksen läpi kunnoilla. 

Nyt tarvittaisiin jo uusi laite, mutta, mutta....järkytyin ihan kamalasti kun kuulolaitteen jono on 1½ -2 vuotta. Tuossa ei kyllä ole mitään järkeä....johan tässä kerkeää ihan kuuroksi tulemaan!!!Tuolla vanhalla laitteella ei kyllä enään kaikkea kuulla ja pelkään että se menee jo pian niin huonoksi etten silläkään kuule sitäkään vähää mitä nyt vielä kuulee...




Terassilla on jälleen ollut ihana istua kun on pimeää....Rakastan kun saa kynttilät /valoja laittaa valaisemaan pimeyttä!

Minun nuorin lapsistani käväsi jälleen äitiään moikkaamassa ....toi ihania legokukkia. Nuo on niin nättejä....ei minun nuoruudessani ollut tuollaisia legoja että niistä olisi saannut tuollaisia ihanuuksia.

Postcrosingissa on ollut hiljaista.....15.8 jälkeen on tullut 3 korttia....

Tässä kortissa on ihanasti amerikkalaisen keittiön kattaus. Onhan siellä toki muunlaistakin ruokaa, mutta nämä ovat kaikkien tunnettuja herkkuja...ihana kortti.  Alalkuvassa kortin postimerkit. 


Tämä kortti tuli portugalista ja ihania torttuja kuvassa, etsin jo reseptiä, sehän löytyi, vielä kun kerkeisin kokeilemaan sitä. Postimerkkikin oli ruokaisa.


Tämäkin kortti tuli amerikasta.Aiheena tässäkin ruoka.

Hienosti olen saanut mieli kortteja, kun niitä tulee....Jännityksellä odotan milloin seuraavan kerran saan kortteja....On niin hidasta tämä postin tulo. Ja jos minullekin tulee tuolta tosi pitkältä kortteja niin kestäähän siinä aikaa....Taas vanheni  yksi minun lähettämäni kortti....on menossa ukrainaan...jo 67 päivää matkustanut se kortti.

Toisaalta en ihmettele, siellähän on sota...

Tämmöistä höpinää tänään...mukavaa päivänjatkoa sinulle!

2 kommenttia:

  1. Olipa ällöttävä äijä, eikä tainnut vaimokaan olla paljon parempi kun ei mitään miehelleen sanonut, tai sitten ei uskaltanut raukka. Ihailen aina ihmisiä jotka jaksavat innostua ruoanlaitosta. Minussa sitä taipumusta ei ole, mutta onneksi on tuo mies jolla on. Ihanan väriset ovat lipastosi ja hyllysi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin noista tuli ihanan väriset.
      Keittokirjoja on aivan ihana selailla. Vanhan ajan keittokirjat varsinkin ovat mielettömiä.. Silloin ei nipotettu jostain voista / sokerista / yms Hah, hah, haa
      Minua raivostuttaa kun ihmisillä ei ole käytös tapoja.. Tuo vaimo varmaan on jo tottunut miehensä huonoon käytöseen, ettei edes huomaa sitä...
      Vieläkin pistää vihaksi!!!!

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Postcrossing kuulumiset

 Menneen viikon kortti saldo oli peräti 8 kpl!! Ja nyt viikonloppuna minun lähettämiä kortteja on mennyt peräti 5 kpl:ta perille!!! Tänään p...