sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Markkinat

Perjantain tuli muutama markkinavieras. Iltaa istuttiin ja pelailtiin smart10:ä sekä höpöteltiin kaikenlaista. Oli kyllä mukava ilta. Nukkumaan meni vasta klo 3 aikoihin.


Mutta jo klo 7.00 olin jo aamupalaa syömässä, Bertan vein ulos jne.....

Itse  markkinoille lähdin klo 8.30.

Kyllä oli väkeä paikalle tullut.....koko keskusta oli jälleen suljettu ja ihmiset pääsivät kulkemaan autoteillä.....

En minä ostanut oikeastaan mitään ihmeempää....ostin itselle syömiseksi; kevätkääryleitä ja joka vuotiseen tapaan meni ostamaan Lapin-hunajaa. Heillä on ihana makuvalikoima niistä hunajista.










JA HEI!!!! Jos sinulta nämä markkinat jäi kokematta.....pistähän kalenteriin merkintä  täällä meilläpäin jo ihan kohta JOULUMARKKINAT!!!!😂😂😂


Eilinen päivä/ilta vielä kylässä oli menoa ja meininkiä, mutta tänään kylämme jälleen rauhoittuu normaaliin menoon. Niin se minäkin rauhoitun....sillä huomenna on jälleen palattava ihan arkisiin touhuihin, töihin!


2 kommenttia:

  1. Minäkin pistäydyin syysmarkkinoilla lähikaupungissa ja mitäpä muutakaan sieltä ostin kuin paikkakunnan hunajaa.
    Mukavaa sunnuntaita sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, paljon. Sinulle myös ihanaa sunnuntai jatkoa. Hunaja on kyllä hyvää. Se on tälläiselle teen ystävälle ihanaa makua tuova lisuke ja välillä ihan vaan hunaja vettä on ihana juoda.

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Postcrossing kuulumiset

 Menneen viikon kortti saldo oli peräti 8 kpl!! Ja nyt viikonloppuna minun lähettämiä kortteja on mennyt peräti 5 kpl:ta perille!!! Tänään p...