Itsehän syön joka aamu kaurapuuroa. En koskaan tee kyllä sitä liikaa, mutta toisinaan, kun haluan sämpylään tai rieskaan kaurapuuroa, niin teen isomman kattilallisen.
Tässä kiva rieska ohje jos sinulla "jää" puuroa ylimääräiseksi....tai jos haluat jotain hyvää ja nopsaan.....
Rieska
2 isoa rieskaa
kaurapuuroa 2 dl
maitoa 1 dl
voita sulatettuna 1 rkl
kananmuna 1
vehnäjauhoja 3 dl
leivinjauhetta 1 tl
suolaa ½ tl
Aloita rieskan valmistus tekemällä ensin taikina. Sekoita puuro, maito, muna ja sulatettu voi keskenään.
Sekoita seuraavaksi jauhot, leivinjauhe sekä suola keskenään ja lisää puuroseoksen joukkoon.
Levitä taikinasta kaksi rieskaa leivinpaperille ja paista 250 asteessa n. 15 minuuttia.
Tein näitä pikkuisena rieskoina, eli en isoa rieskaa.....tarjoilen munavoin kanssa.
Maukkaita hetkiä rieskan kanssa....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D