Päivät vaan lentää eteenpäin....Tähänhän voisi tottua,että olisi kotosalla päivät.
Tuli tehtyä sellaista kuin jauheliha-munakasrulla ja toiseen rullaan laitointonnikalaa.
Tämä tonnikalarulla oli kyllä ihan kokeilu. Jauheliha-.munakasrullaa olen tehnyt aikaisemminkin.
Laitan ensin tuon tonnikalarullan ohjeen.
Tonnikalarulla
1 rasia raejuustoa (500 g)
2-3 kananmuna
Sekoita keskenään ja laita seos uunipellille . Anna kypyä 225 asteessa noin 10-15 min, kunne on saanut väriä pintaan.
Sisälle laitoin sellaista kuin jesse kurkkumajo ja 2 purkkia tonnikalaa. Olisi voinnut laittaa tähän kyllä tuorejuustoa että olisi tullut tukusampi täyte.
Kun täyte on valmis laita se jäähtyneelle "lätylle". Laita vielä tuoretta salaattia päälle ja käännä rullalle.
Syö heti. Jos syö myöhemmin niin siitä voi jättää salaatin pois, että voit lämmitää sen.
Jauheliha-munakasrulla
15 palaa
6 kananmunaa
5 dl maitoa
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
Täyte
1 pkt (400 g) jauhelihaa (itsehän laitoin puolet enemmäntuota jauhelihaa, ehkä hivenen liikaa, mutta tulipahan täyttävä rulla)
1 ps (28 g) tacomausteseosta
(1/2 (n. 100 g) paprika minä en laittanut)
1 pkt koskenlaskijaa
1 1/2 dl juustoraastetta
Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada munakastaikina pellille.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Mausta tacomausteella ja lisää joukkoon kuutioitu paprika sekä hienonnettu purjo. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
Levitä täyte munakaslevyn pinnalle. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan. Ripottele pinnalle loput juustoraasteet.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D