tiistai 3. syyskuuta 2019

Michael Jackson / On the wall

Kesäloma matkani suuntautui kotiseudulleni. Näin mainoksen Michael Jacksonin näyttelystä. En ole koskaan ollut mikään Michael Jackson fani. Olen pitänyt kyllä hänen joistakin kappaleistaan, mutta siis kaukana fanittamisesta. Mainos kumminkin herätti mielenkiintoa...ja päätin mennä katsomaan tämän On the wall näyttelyn.

Näyttely paikkana on Espoon moderni taidemuseo, WeeGee,  Näyttelykeskus Emmaan päättyy tämän näyttelyn euroopankierros. Näyttely aika on 21.8.2019 - 26.1.2020.

Vähän tietoa Emman sivuilta tästä näyttelystä;

Näyttely on Lontoon National Portrait Galleryn tuottama, ja sen on kuratoinut NPG:n johtaja Dr. Nicholas Cullinan. Näyttelyn teokset ovat lainoja museo- ja yksityiskokoelmista sekä tilausteoksia, jotka on varta vasten tehty Michael Jackson: On the Wall -näyttelyyn.
Näyttely avautui Lontoossa kesällä 2018, vuonna, jolloin Michael Jackson olisi täyttänyt 60 vuotta. Lontoon jälkeen näyttely kiertää Pariisin Grand Palais’n ja Bonnin Bundeskunsthallen kautta EMMAan elokuuksi 2019. Näyttelyn yhteydessä julkaistaan laaja kirja, jonka artikkelit ovat kirjoittaneet Nicholas Cullinan, Margo Jefferson ja Zadie Smith.
Michael Jackson: On the Wall -näyttelyyn on koottu johtavien nykytaiteilijoiden tulkintoja Michael Jacksonista. 48 kansainvälistä eturivin taiteilijaa Andy Warholista Grayson Perryyn, Isa Genzkeniin ja Kehinde Wileyyn tutkivat teoksissaan Jacksonin elämän ja taiteen merkitystä kulttuuriimme ja ajatteluumme.

Tässä yksi minun suosikki kappaleistani;



Tässä kuvaa näytelystä;
















Ja täytyyhän sitä näyttelyn  jälkeen poiketa syömässä. Mentiin ystäväni kanssa Isoon Omenaan ja siellä sellaiseen paikkaan kuin; FaFa´s

Söin Halloumi salaattia. Ja kyllä oli hyvää ja täyttävä annos.  Ihastuin tuohon....pitää mennä toisenkin kerran maistamaan heidän muitakin herkkuja... Jos ne ovat yhtä hyviä kuin tämä annos niin menen kolmannenkin kerran =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Nuudelisalaatti

Tein töihin tälläisen salaatti "pohjan".  Vaikka tätä muutaman päivän kerkesin syömään, niin silti en syöynnyt yhtään päivää samaa...