Kokeilu minäni taas pääsi vauhtiin! Sitä kun keittiössä paljon tekee niin täytyy yrittää jostain päästä "helpottaa"😉 työtään, Ja kun isommalle väelle tekee brunssia niin siinnähän on vaikka mitä muutakin tehtävää...JOTEN ajattelin että tässähän on oiva tapa pilkkoa ja laittaa pöytää muuta sillä aikaa, kun kananmunat on uunissa valmistumassa! 😂😂
Joten vink, vink.....
Nosta huoneenlämpöiset munat muffinipellin koloihin. Ja pane pelti 180 asteeseen uuniin.Jos haluat kovia munia pidä 25 minuuttia uunissa, jos haluat pehmeäkeltuaisia munia, ne syntyy 20 minuutissa, ja kun pidät 15 min uunissa, syntyy halkaistavia, löysiä munia.
Nosta sen jälkeen pelti uunista ja laita kananmunat kylmään veteen 10 minuutiksi.
Kuoret irtoavat helposti ja hyvää tuli!!!
Itselläni kananmunat oli 20 minuuttia uunissa. Kannattaa kokeilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D