maanantai 6. tammikuuta 2020

Arki alkaa...

Vapaita on ollut nyt jo kaksi viikkoa....huomenna alkaa se arkinen tohellus =D. Töihin pitäisi palata, itse aloitan iltavuorosta. Joten ei ihan aamusta tarvitse herätä...ja juuri kun on tottunutkin nukkua peräti 8 asti =D

Vapaitten aikana ollaan ollaan oltu flunsassa, koko sakki. Toivotaan että ei kestä enään montaa päivää.

Lapset ovat suurimmalta osin lähteneet omiin koteihinsa! Vai yksi, joka kotona asustelee vielä, on siis kotona...Täällä on hiljaista....

Olen tässä tuhlannut pariin esitykseen rahaa ja varannut lippuja...Toiseen olisi meno toukokuussa ja toiseen kesäkuussa. Innolla tässä odotan kumpaakin pääsyä.

Toukokuussa menen katsomaan; We Will Rock You -suurmusikaalia. Lavalle nousevat tähdet Saara Aalto, Laura Voutilainen, Mikael Saari ja Lauri Mikkola. Ikuinen Queen-fani kun olen.

Ja kesäkuussa on sitten jälleen kerran Heinolan kesäteatteriin meno. Heinolan kesäteatterissa on tullut käynnyt vuodesta 2013 asti, joka kesä. Ja vain kerran olen ollut pettynyt...olkoon se salaisuus mikä esitys se on ollut. Innolla jälleen kerran odotan tätäkin esitystä.

Esitys on; Riemurahat, joka kertoo.........kun hyvin tavallisen keski-ikäisen pariskunnan elämä mullistuu, kun mies palaa kotiin salkku täynnä rahaa. Metrossa gangsterin kanssa laukkua vaihtanut Henry Perkins haluaa heti pakata tavaransa ja lähteä vaimoineen varhaiseläkkeen viettoon. Erinäiset sattumukset kuitenkin viivyttävät matkalle lähtöä. Joesta löytyy sementtipainoissa upotettu mies, joka kantaa salkussaan Henryn eväsleipaa ja henkkareita. Poliisi, taksikuski ja illalliselle saapuva tuttavapariskunta vedetään mukaan selkkaukseen. Eikö kuulostakin hauskalta tarinalta ja juuri niin oikeanlaiselta kesäteatteriin kuin vain voi olla!

Tähän tammikuulle mahtuu yhdet "pyöreät" syntymäpäivä juhlat....Niihin varasin jo bussiliput...pe lähtö ja maanantaina sitten takaisin, varulta otin yhden lomapäivän, että jos kovasti tulee juhlittua ;) =D
Sankarille täyttää 60 vuotta....ja lahjan olen ostanut tehnyt sillä perusteella että kun ikää tulee, niin vanhakin alkaa uudestaa lapseksi muuttumaan =D

Löysin kirpparilta ihan uuden vauvakirjan...sitä nyt vähän muokkasin. Ja kuvia laittelin.....




Siihen lahjaan tulee tulee myös satukirja, jossa synttärisankari seikkailee, ja siihen on myös ujutettu hänen tytär ja vaimo!


Tälläinen tai muu satukirja on kiva lahja myös ihan pienellekin lapselle... Siihen saa lapsen nimen siis seikailemaan satuun. TÄÄLTÄ pääset katsomaan ja tilaamaan itsekin kirjaa....Toimitus oli nopea.


Kolmantena lahjaan tulee palapeli joka on tehty sankarin kuvasta! Se ei ole vielä tullut, mutta toivotaan että tulee ennen juhlia!

VäriVuoden 2020 lisäksi, sinne muuten pääset TÄÄLTÄ. Sain tälläisen kirjan kuin; 365 tapaa lisätä onnea elämään, ajattelin toteuttaa sitäkin tässä vuoden aikana....Katsotaan mitä kaikea kerkeenkään tekemään!!



Helmikuussa meillä on "Minun Päivä" päivä naisporukalla....Kaksi tällä kertaa keksii päivään sellaista tekemistä josta pitää. Tarkoituksena jokaisen oman puoli päivän järjestaminen ja se että jokainen pääsee tekemään vähän erilaista touhua, kun normaalisti.

Sinne on enään 4 viikkoa ja on minun puoli päivänen tulossa enkä vielä ole ihmeemmin ajatellut mitä kivaa keksisi...

Tämmöisiä tulossa tälle vuodelle....Lisää kerrotaan kun saadaan uusia tapahtumia keksittyä!

Oikein mukavaa tammikuuta sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Loma hommeleita

 Pari päivää lomasta mennyt ja paljon pientä puuhastelua on tullut tehty ja apuna ollut. Tulee itselle hyvä mieli kun pystyy olemaan apuna. ...