Italianpata
4:lle
400 g jauhelihaa
2 rkl rypsiöljyä
1 kpl sipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
370 g yrteillä maustettua tomaattimurskaa
2 rkl tomaattisosetta
3 dl vettä
1 kpl lihaliemikuutio
2 dl rakettispagettia
200 g herne-maissi-paprikaa (itselläni oli vain hernettä)
Lisäksi
2 dl hienonnettua persiljaa
Ruskista jauheliha öljyssä kuumalla, korkeareunaisella pannulla tai kattilassa.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää ne pannulle ja anna pehmetä.
Lisää tomaattimurska ja -sose, vesi, liemikuutio, spagetti ja herne-maissi-paprika. Anna padan kypsyä noin 5 minuuttia.
Viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla. (itse laitoin persiljaa hienonnettuna ja koristeeksi päälle)
Hei. Resepti vaikuttaa kivalta. Aion joku päivä kokeilla. kiitos.
VastaaPoistaMaukkaita italianpata hetkiä
Poista