maanantai 13. tammikuuta 2020

Italianpata

Eilen oli toiveruoka sunnuntai....poikani halusi italianpataa ja niinhän se äiti sitä sitten teki. Sehän on niin helppokin tehdä että ihan ilolla tekee....ei mene kauaa keittiössä seisoskellessa! 😂😂😂

Italianpata
 
4:lle

400 g  jauhelihaa
2 rkl rypsiöljyä
1 kpl sipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
370 g yrteillä maustettua tomaattimurskaa
2 rkl tomaattisosetta
3 dl vettä
1 kpl lihaliemikuutio
2 dl rakettispagettia
200 g herne-maissi-paprikaa (itselläni oli vain hernettä)

Lisäksi
2 dl hienonnettua persiljaa

Ruskista jauheliha öljyssä kuumalla, korkeareunaisella pannulla tai kattilassa.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisää ne pannulle ja anna pehmetä.
Lisää tomaattimurska ja -sose, vesi, liemikuutio, spagetti ja herne-maissi-paprika. Anna padan kypsyä noin 5 minuuttia.

Viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla. (itse laitoin persiljaa hienonnettuna ja koristeeksi päälle)








2 kommenttia:

  1. Hei. Resepti vaikuttaa kivalta. Aion joku päivä kokeilla. kiitos.

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Synkeä Sakari perunalajike

Sain lahjaksi ystävältäni kilon perunaa. Enkä ihan mitä perunaa vaan! Vaan sellaista lajiketta kuin synkeä sakari-lajiketta.  Minulle tämä p...