tiistai 7. tammikuuta 2020

Jauheliha-pastakeitto

Eilen teki mieli keittoa ja sitähän oli sitten tehtävä, kävin tuolta keittokirja hyllyköllä hakemassa yhden kirjan josta sitten löytyi tämä jauheliha-pastakeitto.

Keittokirja on nimeltään; "Paras keittokirja No8", nopea ja maukas sanoisin.

Jauheliha-pastakeitto
4 annosta
    2 dl gnocchi-pastaa (itse laitoin fusilli-pastaa)
    300 g naudan jauhelihaa
    1 sipuli (laitoin ½ punasipulin)
    1 porkkana
    1 palsternakka (jäi pois kun meidän kaupassa ei ollut)
    1,3 litraa lihalientä
    2 valkosipulinkynttä (jätin pois)
    1 tl oreganoa
    1 tl paprikajauhetta
    1/4 tl cayennepippuria (laitoin chiliä)
    ½ tl juustokuminaa
    suolaa ja pippuria


1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi porkkana ja palsternakka.


2. Ruskista jauheliha ja sipuli kattilassa. Kaada päälle lihaliemi, purista joukkoon valkosipuli ja mausta keitto oreganolla, paprikajauheella, cayennepippurilla ja juustokuminalla.


3. Anna keiton kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Lisää pasta, porkkana ja palsternakka ja keitä vielä 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Hyvää oli! Minun ronkeleiden ronkelin poikani söi kaksi lautasellista, joten hyvää oli!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...