maanantai 27. tammikuuta 2020

Talvinen puu

Viikonloppu meni töitä tehdessä. Nyt olisi pari päivää vapaata, sitten lyhyt päivä ja sitten pari täyttä päivää ja sitten taas vapataa....kiva viikko edessä.
Tulevana viikonloppuna on sitten "minun päiväni" juttu. Mutta siitä sitten enemmän. Pitäisi vaan saada nyt jotenkin oma päivä hahmoteltua aikatauluun =)

Ennen tuota talvista puuta täytyy kertoa että olen jo aloittanut suunnittelemaan omia kesän pyöreitä synttäreitä....Ja mistäpä muuta kuin ruuasta ja kortesta....Niin paljon haluaisin tehdä...Mutta johonkin nyt vaan pitäisi rajoittaa, nämäkin juhlat...Tästä aiheesta saatte varmaan lukea vielä moneen kertaan! =D Ja nythän on viel minun päivä, nimipäivä......johon pitää kehitellä jotain kivaa!!!

Mutta nyt tuohon talviseen puuhun....eilen kokeilin tälläistä maalailua lapsille...Tämän voi pienempikin tyttö tai poika tehdä...

Tarvitset sinisen tausta paperin, mustaa ja valkoista sormiväriä. Tuon puunhan voi leikata mustasta paperista, tai piirtää carambola liiduilla.
Tuota valkoista laitoin laitoin maahan ja puuhun sormella, mutta lumi hiutaleet tein vanupuikolla.


2 kommenttia:

  1. aikoinaan tein hoitolapsiryhmän kanssa näyttelyyn vastaavan jossa jokaisella oli oma vuodenaika käsiteltävänä.siis 4perhepäivähoitolasta ja 4vuodenaikaa.taidenäyttely vanhemmille.silloin meitä taisi olla vielä 20 hoitajaa.nyt on vastaavalla alueella 4 syksyllä 2.ei0pä taideta 3enää tehdä taidenäyttelyjä.

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla joka paikkakunnalla perhepäivähoitajien ammattiryhmä pikku hiljaa poistumassa. Mikä on mielestäni harmi. Tällä paikkakunnalla on enää 2 hoitajaa ja kesän jälkeen enää 1. :(
    Se on keksittävä uusia juttuja vanhemmille...kun on enää vähemmän taiteen työstäjiä =D

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Mitä yhteistä on postcrossing:lla ja jälkiruualla

Sain kortin 22.4 Virosta. Koska olen ilmoittanut postcrossing omilla "sivullani", että pidän ruoka ja resptikorteista,  niin sitä ...