maanantai 11. lokakuuta 2021

Kyllä on mitä odottaa

Korona on kyllä viennyt kaiken innon mennä mihinkään missä on ihmisiä!!! 

Kesällä sentään uskaltauduin mennä Heinolan kesäteatteriin.  

Mutta nyt, minä menin ja "repäsin"!!! Tilasin ensi vuodelle pariin eri tapahtumaan liput jo, kolmannet tilaan kun ne tulee myyntiin (12.10.21).

Tässä työpaikaltani ikkuna "taidetta" jonka olen tehnyt.

Lähdetään siitä kolmannesta tapahtumasta, odotan innolla, että liput tulee myyntiin (huomenna pääsee tilaamaan liput). Arvaako kukaan mitkä liput! 😀

Oikein sille joka veikkasi Heinolan kesäteatteria! Ihan innolla jälleen odotan uutta esitystä.....Tässä Heinolan Kesäteatterin sivulta nappattu esittely tulevasta!

Heinolan kesäteatterin 2022 esitys on Flirttikurssi 55+ ja esityksen ohjaa Sari Siikander. Tämä on Siikanderin ensimmäinen ohjaus Heinolan kesäteatteriin. Aiemmin Siikander on toiminut ohjaajana mm. Helsingin kaupunginteatterissa ja Uudessa Iloisessa Teatterissa (UIT). Näyttelijänä Siikander on tullut suurelle yleisölle tutuksi lukuisista rooleistaan elokuvissa, televisiosarjoissa ja teatterilavoilta.
Flirttikurssi 55+ on lämminhenkinen ja elämänmakuinen komedia, jossa ryhmä kuusikymppisiä miehiä ja naisia ilmoittautuu kansalaisopiston flirttikurssille. Kurssi yhdistää lesket, ikisinkut, eronneet ja karanneet. He ovat kaikki samassa veneessä, uuden alun edessä ja valmiina parisuhteen pyörteisiin, mutta hieman ruostunein hurmaustaidoin. Mukaan yli 55-vuotiaiden flirttailun lyhyttä oppimäärää omaksumaan eksyy myös eräs nuorempi lemmennälkäinen. Ryhmän opettajana häärivän Jarin opetusmetodit herättävät epäilyksiä, ja kurssilaisissa alkaa kyteä kansalaisopistokapina. Flirttikurssi 55+ pitää sisällään nokkelaa sanailua hauskoine roolihenkilöineen yhdistettynä lämminhenkiseen huumoriin. Näytelmä on elämänmakuinen komedia kaikkine iloineen ja rosoineen.
Lipunmyynti kesän 2022 esityksiin käynnistyy 12.10.2021. Näyttelijäkaarti julkaistaan syksyn aikana.
Esityskausi: 16.6.-27.7.2022
Ensi-ilta 16.6.2022
 
Heinolan kesäteatteri kuuluu minun kesääni ehdottomasti! Joten huomenna lippuja ostamaan......
 
 
Tähän seuraavaan esitykseen pääsin jo ostamaan liput. Eli ensi vuoden maaliskuulle on lippu, silloin esityksessä on Sami Hedberg 15 v juhlakiertue K-15.
 
 

Muutanman kerran olen jo Sami Hedberg:n stand up käynnyt katsomassa ja aina on saannut ihan kunnolla nauraa! 

 
Sitten vielä yhdet liput tuli ostettua. Nämä liput saavutin oikein jonotuksen tuloksena.....
 

Siinnä sitten istuttiin tovi että liput saatiin. Ja liput on ensi vuoden elokuulle.....