lauantai 2. lokakuuta 2021

Lauantai päivää kaikille

Nyt tuntuu siltä, että aamusta lähtien on tullut herkuteltua. Toisaalta pitäähän näitäkin päiviä olla, että voi herkutella ihan ilman syytä ja syyn kanssa!

Aamulla pääsin kokeilemaan uutta mehulinkoani. 

Kävi nimittäin niin, kun vein entisen koneeni viikolla töihin ja niin innokkaasti tehtiin lasten kanssa mehua, koko kone hajosi. 

Joten............ tilasin itselle uuden. Nyt vähän erilaisemman ja minun käyttötarpeisiin tällä hetkellä sopivamman. Tuli muuten nopeasti.....kesti vain pari päivää kun se postin pakettina tuli!!!

Mutta tähän aamuun.....



Minä tykkään aamulla syödä. Sitten jaksaa touhottaa....

Kävin eilen ostamassa itselleni herkkuja. Jälleen tuo pyöräni keula osoitti  La Kar de Mumman Herkkukammariin. 

Mukaan lähti jälleen pari palaa voileipäkakkua ja sitten uutta tuttavuutta.... karjalanpiirakoita jotka oltiin leivottu riisijauhoihin. Siis aivan super hyviä....taas yksi uusi suosikki!

Tässä kuvaa minun uusista suosikeistani!! Nam...



Aamupalaan kuului myös, se tuoremehu jonka sain uudesta mehulingostani...Tällä kertaa mehuun tuli pari isoa satsumaa ja omena. 

Joka aamuun kuuluu kaurapuuro. Ja rasvaton maito, se voittaa kahvin / teen 😁😁😁 Mitä enemmän aamulla tarjolla ruokaa sitä kivemmin se aamu alkaa!

Puolen päivän aikaan sitten mentiinkin tyttäreni synttäreille. Hänellä on oikeasti synttärit sunnuntaina, mutta oli lauantaiksi tehnyt herkkuja.

Ja herkkuja pöydästä taas löytyikin, niinkuin aina, kun hänen luokse menen.







Loppu päivähän tässä ollaan oltukkin vatsa killillään!

Tämän päivän loppu iltaan tein itselleni Irish coffe;ta. Joten nyt voi siis huoletta alkaa katsomaan illan mukavia ohjelmia telkkarista.  

Oikein mukavaa lauantai iltaa teille kaikille!

La Kar de Mumman Herkkukammarin uudet syksyn aukioloajat;

 

Jos vaikka sinunkin tiesi vie ostamaan heidän ihania herkkujaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Loma hommeleita

 Pari päivää lomasta mennyt ja paljon pientä puuhastelua on tullut tehty ja apuna ollut. Tulee itselle hyvä mieli kun pystyy olemaan apuna. ...