lauantai 10. elokuuta 2024

Maalausta......kortteja......

 Tämäkin viikko on mennyt kuin lentäen. Maanantaina oli ajatus, että taas pitkä viikko edessä, MUTTA perjantai olikin jo melkein"seuraava" päivä! 

Kotiin tultua tuntuu ettei mitään jaksa, mutta kyllähän sitä on tullut tehtyä vaikka mitä...päivän ruoat, virkattua, hilloja olen tehnyt, mutta niistä myöhemmin. Sitten projektina on ollut maalailua. Tällä kertaa ei tauluja, vaan ihan kaappia.

Minulla on kaksi vanhaa kaappia jotka olen ajatellut maalailla....ja nyt se päivä sitten tuli...toinen on nyt maalattu ja toinen on tuolla autotallissa hiomisasteella. Mutta senkin kerkeen ennen salaisia juhlia maalaamaan.


Tästä se alkoi kaapin pyörittäminen ja maalaus.


Ei, tämä ei ole pinkkiä, vaikka poikani ja mieheni niin väittävät 😂😂😂


Maalaaja-apuri ottaa vähän rennommin ja odottaa ohjeita......


Maalina minulla on.... Helmi 30 puolihimmeä, Tikkurila......valkoinen johon tehtiin sävytys. Mutta enhän minä kuollakseenikaan muista mikä väri oli nimeltään.



Ostin tähän uudet vetimet. sillä ylälaatikoissa oli avaimet jotka ovat ajan myötä kadonneet. Tämä kaappi on tehty vuonna 1954. Ja alalaatikoissa oli puiset pienet vetimet.

Siinnä se on, tuosta päältä maalasin 3 x, mutta muut menivät 2 kerralla. Tälle laatikostelle on uusi tehtävä, se nimittäin päätyy minun  lankalaatikoksi. Siihen mahtuu hienosti minun virkkuu tarvikkeet. Sopii siihen tehtävään tosi hienoisti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pitkästä, pitkästä aikaan sain korttejakin. Melkein kaksi viikkoa on ollut ettei posti"mies" ole meidän postilaatikkoon laittanut yhtään korttia.

Tämä kortti tuli Saksasta. Alapuolella kortin postimerkit.


Tämä kortti tuli Japanista. Alakuvassa tämän kortin postimerkit.


Tämäkin postikortti tuli Japanista. Ja alakuvast löytyy kortin postimerkit.


Tämä kortti tuli Englannista ja postimerkit alakuvassa. Tuo lähikuva muurahaisen kasvoista on hieno!



Tämä kortti on tekstistä huolimatta USA;ta.  Alakuvassa googlen käännös tuosta tekstistä. Tämän kortin kirjoittajan mummo on Suomesta. Ja kortin kirjoittaja toivoo, että joku päivä hän pääsee Suomessa käymään.


Ja tässä postikortin postimerkit.

Tämä kortti oli näistä korteista se puhuttelevin. Vahinko kun postin merkinnät on sen sotkeneet....Jopa postimerkit olivat niin sotkuset ettei niistä saanut selvää.


Tämän päivän / viikonlopun juttuihin mahtuu vaikka mitä...maalausta.....hilloja......näpsäköiden uuden kauden kyselyjä....onko porukka vielä mukana.

Niin ja niihin yllätys juhliin pitää vähän laittaa ajatusta, mitä sitä tarjoilen. Joten kyllä tämä viikonloppukin ihan nopsaan saadaan kulumaan.


3 kommenttia:

  1. Lipastosta tuli upea! Mullakin on suunnitteilla sohvapöydän ja kukkapylvään maalaukset ja mietin pastellisävyjä niihin. Pitääkin ottaa värikartta esille ja miettiä värejä.
    Mulle ei ole yli kahteen viikkoon tullut yhtään korttia! Alkaa jo turhauttamaan odottelu. Huomasin kun menin postcrossingin sivulle että siellä oli Suomeen tulossa kortti jonka saajan nimimerkki vaikutti tutulta. Arvaa kenelle se on tulossa? En tieten tahtoen etsinyt mitään muuta sieltä, vaan katsoin onko Ahvenanmaan lippua näkyvissä. No eipä ollut.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin katsoa hiukan väärin. Postcrossing näyttikin että sinä olet lähettänyt kortin jonnekin.

      Poista
    2. Kiitos! Kyllä se aika oli tosi turhauttavaa kun ei kortteja tullut. Nyt oli mennyt yksi kortti perille 107 pvää matkusti se kortti....ja tuossa listassa meni taasen yksi kortti vanhaksi....joten sen tilalle sain laittaa korttia....
      Maalaamisesta sen verran että minullakin on olohuoneen pöytä odottamassa maalaamista, mutta väri on vielä hakusessa. Ja kunhan nyt nuo kaksi lipastoa saan esin maalattua. Ihanaa sunnuntai pvää sinulle ja oikein ihanaa tulevaa viikkoa!

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Postcrossing kuulumiset

 Menneen viikon kortti saldo oli peräti 8 kpl!! Ja nyt viikonloppuna minun lähettämiä kortteja on mennyt peräti 5 kpl:ta perille!!! Tänään p...