tiistai 25. helmikuuta 2025

Airfryer lehti

Täällä lomalla, kun sitä pääsee käymään isoissa, siis todella isoissa kaupoissa, niin tekee mielenkiintoisia löytöjäkin.

Minäkin löysin tälläisen lehden kuin "Airfryer, Herkullista ja helpolla".  Lehdestä löytyy 100 reseptiä arkeen ja juhlaan.
Aivan ihania reseptejä. Tässä kun pääsen kotiin niin kokeilen minua kiinnostavia reseptejä.



Tänä aamuna, kun tein aamupalaa itselleni niin kokeilin yhtä. Sattumoisin olin ostanut kaupasta itselle porkkanabagel:ta. 
Tai no kokeilin ja kokeilin....tein omanlaisen...mutta inspiraationa toimi lehden resepti. Minulla kun ei ollut reseptin raaka-aineita, mutta siis ajatukselta saman tapainen bagel.


Tuon reseptin nimi on;
Kiertoilmakypsennetty kinkku-juusto-munabagel

Tässä ohjeessa oli;

1 puolitettu bagel
1/2 - 1 rkl paholaisenhilloa tai punasipulichutneyta
25 g cheddaria raastettua
1 - 2 viipaletta kinkkua
1 kananmuna


Minä laitoin ihan eleplantti-levitettä ensin, sitten minun herkkua eli lauantai makkaraa, sen päälle sitten juustoviipaleen ja sitten kansi päälle.
Tämän jälkeen rikoin kananmunan siihen bagel:n reikään.
Sitten airfryer:n koko bagel. Asteita 180 ja se oli noin 10 - 15 min.



Jätin keltuaisen hieman raa'aksi. Mahdottoman maukasta!


Hyvä aamupala syntyi tuosta!


4 kommenttia:

  1. Näyttää ihan voisilmäpullalta, mutta varmaan oli maukasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi, näyttää voisilmäpullalta, mutta suolasta tarjottavaa on...ja kyllä maukasta oli...nam, nam...

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Koti kutsuu

 Kaikki hauska loppuu aikanaan. Niin se tämäkin loma on kääntynyt loppusuoralle. Tänään palaan kotiin.... Vähän itkettää 😭mutta toisaalta o...