Viime kuun, kuukauden keittokirjasta sain idean tehdä makkarapihvit. Minulle on tullut intohimo tuohon ihan "pötkö" lauantaimakkaraan. Se on hyvää!
Maistui!
Itse kirjassa ohje meni näin;
Makkara-juustopihvi
(4henk.)
300 g tee- tai lauantaimakkaraa
150 g sulatejuustoa
tomaattisosetta, sinappia
piparjuuriraastetta
1 dl kermaa
margariinia
Pane kahden tomaattisoseella ja sinappilla voidellun makkaraviipaleen väliin juustoviipale ja piparjuuriraastetta.
Kypsennä pihvit paistinpannulla mahdollisimman vähässä rasvassa. Kaada kerma pannuun, jossa se saa kuumentua. Kaada liemi lopuksi pihvin päälle.
Vähän erilainen oli tuo minun makkarapihvi, mutta hyvää siitä tuli niinkin.
Olen unohtanut makkarapihvit kokonaan. Kiitos kun muistutit ja tuo resepti on hyvä.
VastaaPoistaOle hyvä =D makkarapihvit on kyllä hyviä....
PoistaYli 60 vuotta sitten tehtiin koulussa kotsantunnilla makkarapihvejä. Minulla on vieläkin se keittokirja tallella koska siinä on hyviä perusruoan ohjeita.
VastaaPoistaNiin pitkään kuin muistan on meillä tehty näitä makkarapihvejä ja aina ne vaan on hyviä! Itse olen omille lapsille jatkanut näiden tekemisiä...hyvä ruoka. Vanhoissa keittokirjoissa on ihania, hyviä, kunnon perusruokien ohjeita!
PoistaMinäkin olin unohtanut tämän ohjeen, kiitti muistutuksesta!
VastaaPoistaMinä tässä muistuttelen teille. =D
Poista