Tänä aamuna meidän herääjät saivat tälläisen ihanan makuisen piirakan yhtenä "ehdokkaana" aamupalaksi. Tässä kokeilussa oli se mielessä, että se pääsiäinen tulee ja tämä jotenkin sopii siihen...Kyllä olikin hyvän makuista....suosittelen!
Aamiaispiirakka
-lehtitaikinaa (minulla oli levyjä, mutta jos teet isommalle väelle osta ihmeessä iso (600g) lehtitaikinalevy)minulla siis kolme pikku levyä
täyte;
1 prk ranskankermaa (ei ihan kokonaa tarvinnut laittaa noihin kolmeen)
1 pkt (n.140g) pekonia (jos teet ison voi pekonia laittaa enemmäin)
6-8 kananmunaa
(ripaus ruohittua mustapippuria)
Sulata taikina. Paloittele pekoni pieniksi paloiksi ja paahda ne kuumalla pannulla rapeaksi. Kauli levyjä vähän isommaksi. Nosta ne paperoituun astiaan johon teet piirakkaa. Pistele pohjaan reikiä haarukalla.
Levitä taikinapohjalle raskankermaa tasaisesti.
Levittele paahdetut pekonisilput piirakan päälle. Riko pinnalle munat niin , että keltuaiset jäävät ehjäksi. (Jos haluat, niin voit mausta ripauksella mustapippurilla.)
Paista piirakkaa 200-asteessa, alatasolla, n. 25 min.
Koristeeksi voit laittaa esim. erilaisia salaatti suikaleita, paprikaa, tomaattia yms.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mukeista se syntyi...
Viikonloppuna tein oman "design lampunvarjostimen"....Pitkään ollut jo suunittelussa tämä kokeilu, ja nyt kun siihen mahdollisuus ...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilisien tonnikalapyöryköitten kanssa tein ensimmäisen gluteenittoman kastikkeen....Nam, että tulikin hyvä kastike.... Tällä ohjeella sa...
-
Eilen illalla istuskelin sängyllä ja samalla kun telkkua katselin ajattelin kokeilla tehdä piipunrassista kukkasia...Ostin nimittäin kirppar...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D