sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Pääsiäiseen kukkakimppu

Kestokimppu pääiäiseen......Tein tälläisen kokeilun yhdellä kananmuna kennolla. Mutta jos haluaa isompia kimppuja / asetelmia,käytä useampi kenno. Sillä näistä kukista saa myös näyttäviä asetelmia pääsiäispöytään.

Tarvitset;
-kananmuna kenno
-sormiväriä, minulla vain keltaista kun tein tämän pääsiäiseen, mutta jos teet sen muuten vaan niin kaikki värithän on sallittuja :)
-pensseli
-liimaa
-rautalankaa
-pohja mihin kootaan kukat, minulla pieni styroksipallo
-sakset

Kananmuna kenno maalataan pensselillä sisäpuolelta.


Minun kennossa ollut 10 kananmunaa joten saan 5 kukkaa, sillä kaksi "koloa" laitetaan sisäkkäin. Revin "kolot" irti ja tein niihin pikkuisen terälehteä samalla. Laitoin ne sisäkkäin lisäten pohjaan liimaa. Leikkasin kennon pohjasta maalatusta kohtaa pitkän noin sentin - puoltoista levysen, suikaleen. Rullasin sen rullalle ja laiton sen kukan keskelle liimalla kiinni.


Tässä valmiita kukkaisa


Styroksipallo jonka pinnan aluksi maalasin keltaisella ja jokaiselle kukalle oma pieni rautalangan pala. Muista jos teet isomman  asetelman ota sille sopivan kokoinen kokoamis alusta. Minun viidelle kukalle riitti tuo styroksipallo.


Rautalanka työnnetään kukan alta sisälle ja laitetaan samalla liimaa että se pysyy siinnä...myös pohjaan voi laittaa liimaa että se pysyy alustassa, johon se laitetaan seuraavaksi. Työnsin rautalangan toisen puolen styroksipalloon sisälle.




Ja valmista tuli. Ja ei tarvise kastella...ja varmasti säilyy hyvin ilman karisemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Loma hommeleita

 Pari päivää lomasta mennyt ja paljon pientä puuhastelua on tullut tehty ja apuna ollut. Tulee itselle hyvä mieli kun pystyy olemaan apuna. ...