keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kevätretkellä

Tänään koko tämän pienen kunnan päivähoitoväki oli kevätretkellä. Kello 9 aikaan, kun lähdettiin linja-autolla kohteeseemme päin ajelee, näytti vielä siltä että sadekuuroja voisi tulla. Mutta mitä vielä...ihana aurinko päätti juhlistaa päiväämme!!!

Meidän tämän vuotinen kevätretki johti n. 22 km:n päähän, entiselle sivukylän koululle.


Tässä pihapiiriä jossa oltiin tänään...
 Koulun vieressä oli kaukalo johon ensimmäisenä kokoonnuimme. Siellä oli ensin vähän laululeikkejä ja sitten oli joka "yksikkö" tehnyt jonkun tehtävä pisteen.


 Meidän pisteemme oli seuraavanlainen;

Toinen piste missä meidän väki kerkesi käymään oli

Tässä kuvassa pitäisi ne karanneet madot näkyä =D Eli nuo madot oli kangas suikaleita ja niitä oli paljon...lapset keräsivät ihan innoissaan.Näiden tehtävä pisteiden jälkeen lähdimme pururadalle jossa meitä odotti erilaisia tehtäviä!!!!
 Esimerkiksi;

Naurun päässä odotti kolme laatikkoa...1-2 vuotiaille, 3-4 vuotiaille ja sitten5,6-7 vuotiaille..Jokainen lapsi sai ottaa mukaansa mieluisen aarteen.

Tuon kieroksen jälkeen meitä odotti koululla jauhelihakeitto! Ruoka maistui ja muutenkin hauskaa oli! Äkkiä se pvä meni siihen kohtaan, että linja-autot odotti lähtöä takaisin päin kohti hoitopaikkoja.........

Kiitos, niille jotka olivat keksineet pururadalle tehtäviä....Lasten kanssa mennään uusia suunitelmia kohden!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Tapahtui lauantai iltana

Kevään ja kesän stressi aika alkaa väistymään. Enää viisi päivää aikaa, kun vanha asunto pitää olla tyhjänä! Eilen huomasin, että me teimme ...