Ohjetta en kerennyt kirjoittelemaab, mutta otin kuvia ohjeesta....toivotaan että saatte selvää. Kuvaa klikkaamalla saat sen isommaksi.
Kuorutukseen käytimme ranskankermaa smetanen sijasta. |
Tähän loppuun "vähän" tietoa kakusta se ehkä se alkuperäinen ohje ;) =D....
Boston kerma piirakka on perinteinen ruokalaji päässä kuuluisasta Parker House Hotel Boston avattiin vuonna 1855 Henry D. Parker, se on edelleen yksi tyylikäs ja hyväpalkkainen hotellit Yhdysvalloissa. Kakku on herkkä vanilja kakku pohja, joka ulottuu hänen melko pehmeä rakenne käyttämällä pehmeä ilmava kermavaahtoa voita ja kuumaa maitoa taikinaan. Custardvulling kermainen ja suklaa ganache joka on viimeistelty koriste viiva kuvio valkoinen suklaa kakku tarjota hieno ulkonäkö tarvitaan tyydyttääkseen jopa kaikkein tärkeitä vieraita asetettu.
Innovatiivisia ideoita
Parker House Hotel erottui alusta muiden hyväpalkkainen hotelleja innovatiivisia ideoita, jotka Henry D. Parker käytännössä. Hän poikkesi tavallista amerikkalainen konsepti, jossa ateriat tarjottiin vain tiettyyn aikaan, on Parker House Hotel, voisi syödä kerrallaan he itse arvioitu kelvollisiksi, vaikka se oli yöllä. Hän esitteli tuoretta kalaa kortin ja keittiö myös sämpylöitä, kuuluisa Parker House Roll.Boston kerma piirakka on edelleen erittäin suosittu ja tapahtuu suuruuksia kuten Charles Dickens, Ulysses S. Grant ja John F. Kennedy kulutetaan. Tunnetuimpia nimiä American kirjallisuudessa Emerson, Thoreau, Hawthorne ja Longfellow dined säännöllisesti hotellissa, he muodostivat legendaarinen "Saturday Club", jossa he keskustelivat keskenään.
Hotelli on edelleen olemassa ja tyylikäs tunnelma on jo nyt säännöllisesti kuuluisuuksia syöneet, suuret poliittiset johtajat kokoontuvat siellä ja voit mennä naimisiin tyylillä ja antaa hääjuhlissa. Tämä Bostonin teatterialueelta ja yksi löytyy myös säännöllinen tähtiä teatterin ja elokuva-ja tv-alan. Kulinaariset vaihtoehdot se on maine, se on tunnettu harjoituskenttä monien kansainvälisesti tunnettujen kokkien, nyt seuraavat resepti antaa sinulle mahdollisuuden tulla samalle tasolle, se ei ole monimutkainen resepti, yksinkertaisuus on paras kokit.
Boston Cream Pie resepti, kakku leipoa se kahdessa kakku astiat
Me leipoa kakun kahdessa muodossa samankokoisia, paistamisen jälkeen teemme täyte kakku ja aseta toinen kakku päälle, tässä tulee suklaa ganache päälle. Vaihtoehtoisesti voit myös leipoa kakku muodossa ja kun hän jäähdytetään vaakarako. Paistoaika on hieman pidempi, 25 ja 30 minuuttia, kakku on hyvä kuin keskustassa ponnahtaa takaisin, kun painetaan kevyesti. Kuitenkin, se on paistettu kahdella muodot ovat edullisia, koska on todellakin hieman rapea kuori muodostettu molemmat puoliskot ja täyte ei tunkeudu läpi kakku, joka on parempi.Ainekset kakku:
- 100g pehmeää voita
- 150g itse lisääminen jauhoja kakku
- 30 grammaa jauhoja
- 150g hienoa sokeria
- 120 ml maitoa
- 1 pussi leivinjauhetta
- 1 vaniljasokeria
- 2 munaa
ripaus suolaa
Ainekset täyte:
- 150 ml nestemäistä kermaa
- 100 ml täysmaitoa
- 50 grammaa kristalli sokeria
- 4 tl maissitärkkelystä
- 2 munaa
- 1 vaniljatanko
ripaus suolaa
Ainekset suklaa ganache:
- 100 grammaa tummaa suklaata
- 100 ml kermaa
- 50g tomusokeria
- 50 g voita
- 3 pussia vaniljasokeria
ripaus kanelia
Ainekset koriste raidat
- 50 grammaa valkoista suklaata
Valmistus kakku:
- Kuumenna uuni 190 ° C,
- Rasvaa kaksi pyöreää kakkuvuokien tai hypätä muodossa 24 cm halkaisijaltaan voita ja leivitä,
- Kuumenna maito saavuttaa miedolla lämmöllä kunnes ne ovat lämpötila, jossa se on edelleen vain juomakelpoista,
- seula kakku jauhot, jauhot ja leivinjauhe kulhoon, lisää suola ja laita kulho syrjään,
- DIY voita, sokeria ja vaniljasokeri kulhoon ja sekoita käsi mikseri kuohkeaksi vaahdoksi kerma,
- lisätä yksi kerrallaan munat ja sekoita uudelleen, kunnes ne on kokonaan sisällytetty,
- lisätään vähitellen ja vuorotellen lisätä joitakin jauhoseos ja maito lämmin, pitää sekoittaminen,
- osana yhdessä myös sekoittaa taikina kahteen yhtä suureen osaan ja laita se muodoissa,
- leipoa kakkuja 15 minuuttia 190 ° C, tai kunnes ne ovat kullanruskeita ja päästää puolen muotin,
- poista kakut uunista ja anna jäähtyä muotoinen kuin teemme täyte.
Valmistus täyte:
- Lisää puolet maidosta, ja kerma yhdessä raskaan kattilaan ja saattamaan kiehua,
- vaniljatanko leikattu auki pituussuunnassa, kaavi luuytimen ulos ja lisää maito pannulla,
- jos mitään kuplia alkaa muodostua pannun sitten lisätä sokeria ja suolaa,
- sekoita kunnes sokeri on liuennut ja ota pannu liedeltä,
- Ota toinen puoli maitoa, laita maissijauhoa se pikkuhiljaa samalla sekoittaen hyvin vispilä,
- jos maissitärkkelystä on liuennut ilman paakkuja pudotat kaksi munaa kautta,
- Sitten hitaasti lisätä ohut virta, sekoittaen, lisää lämmin kerma seokseen,
- tehdä sen täysin sitten takaisin pannulle ja lämpöä, sekoittaen jälleen kiehuvaksi,
- Pysy hyvin ja nopeasti sekoita seosta vain ei voi kokata, niin munat juosta,
- Jälkeen 7-10 minuuttia, täyte menee paksuuntua, poista kattila liedeltä ja anna sen jäähtyä.
Valmistelu suklaa ganache:
- Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä, lisää ripaus kanelia,
- Ota kattila liedeltä ja lisää kerma koko ajan sekoittaen hitaasti ohuena virtana,
- koska se on tullut tasainen seos, lisätään samalla sekoittaen nopeasti lisätä tomusokeria ja vaniljasokeri.
Kokoaminen kakku:
- Levitä jäähtynyt täyte tasaisesti kakun ja aseta toinen kakku kerros päälle,
- Kaada suklaa ganache tänne ja ajaa sen yli puolta,
- jos ganache on jäähtynyt lähes kokonaan luotu pitkä veitsi jakelu kakku,
- paina veitsi vain hieman vuonna ganache joten matala kopio on luotu,
- ensin jako neljään ja sitten kahdeksan ja kuusitoista linjat,
- Nyt lisätään valkosuklaata muovipussiin, sitoa se kiinni ja sulaa suklaata mikroaaltouunissa,
- ensimmäinen 15 sekuntia, sitten 15 sekunnin ajan ja tarvittaessa muutaman sekunnin ajan, kunnes suklaa on sulanut,
- sitten leikataan pieni nurkka kärki pois pussi, purista pussin ja yrittää tehdä rivi lautaselle,
- linja on oikea paksuus te sitten luoda rivejä siro kuvio kakku,
- jako kuusitoista osiin auttaa saat aina kiinni oikea taajuus, katso ensimmäinen kuva uudelleen,
- kun kaikki valkoisia viivoja vaatia otat veitsi pyöristetty edessä, ylösalaisin,
- nyt leikata veitsellä pystyssä melko matala ja kevyesti seuraavalle riville, joka jakaa piirakka kuuteentoista kappaletta
- Teemme tämän ja keskeltä ja sitten taas puolelta kakku,
- Näin saat mukavan raikas ylitsevuotava kuvio piirretty valkoinen suklaa viivoja,
- Koristele keskustan punainen alkio, valmis teidän tyylikäs luomus!
Alku peräinen ohje ja teksti TÄÄLTÄ
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D