Sveitsinleike
800 g porsaan ulkofileetä
TÄYTE:
4 palvikinkkuviipaleita
100 g Emmental punaleimaa
LEIVITTÄMISEEN;
1 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 muna
1 dl korppujauhoja
PAISTAMISEEN;
voita+ öljyä
Leikkaa filee neljäksi perhosleikkeeksi ja nuiji hieman ohuemmaksi. Aseta kunkin leikkeen väliin kinkku- ja juustoviipale. Kasta leikkeet suolalla ja pippurilla maustetussa vehnäjauhossa, munassa ja korppujauhossa tässä järjestyksessä. Anna leikkeiden kuivahtaa hetki ennen paistamista. Paista leikkeitä miedolla lämmöllä n. 4 min. molemmin puolin.
Tarjoilin perunoiden ja meksikolaisten pannukasviksien kanssa ja päälle laitettiin béarnaisekastiketta.
Ja sitten kuvaa......
Tässä ne meksikolaiset pannukasvikset.....ihania...hyvän makuinen. |
.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D