Eilisellä kurssilla teimme kakun ja koristellun ruukun lisäksi maukasta parsakaali-perunakeittoa. Tämä oli taas keitto johon ei voi olla ihastumatta jos meinaan rakastaa keittoja niinkuin minä :) =D Tosi maukasta oli....sopii vähän "fiinimpääkin" juhlaan!
Muista taasen että saat ohjetta isommaksi kun klikkaat kuvaa :)
|
Peruna pistettiin ensin vähäksi aikaan kiehumaan ja sitten lisättiin parsakaalit |
|
Sipuli silppu kuulotellaan ja lisästään VASTA sitten ku keitto on soseutettu. |
|
Patonkia paisteltiin ja kun toinen puoli on paistettu ja käännetty, lisätään paistetulle puolelle valkosipulivoita. |
|
Tässä valmis keitto, sen päälle on laitettu kaksi patongin palasta ja tuoretta tilliä! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D