Kaikkea on aina pakko kokeilla ennenkuin voi sanoa onko se hyvää vai turhan päivästä vouhotusta. Mieheni oli ostanut isoja tomaatteja ihan kamalasti ja koska ne nyt ihan hirveän kauaa säily niin ajattelin kokeilla tomaattisipsejä.
Tomaattisipsit
1. Esilämmitä uuni 80–100 asteeseen.
2. Viipaloi tomaatit noin 2 millimetrin paksuisiksi viipaleiksi. (huomasin että tuo tomaatin paksuu on tosi tärkeä asia. Paksummista ei tule rapeita)
3. Asettele viipaleet leivinpaperin päälle vierekkäin, muttei kuitenkaan päällekkäin. Tomaattien kuivausaika on noin kolme tuntia, hieman uunin tehosta riippuen.
4. Tomaattien pintaan ei tarvitse laittaa mitään. Itse ripottelin oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.
Minulla oli tuossa koskenlaskian sinihomejuusto dippiä. Nam, nam.... |
Nämä olivat kyllä herkullisia.....olin hiukan ennakkoluuluinen, mutta turhaan. Maukkaita oli!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D