lauantai 25. heinäkuuta 2020

Pientä näpertelyä

Heinäkuu alkaa ollemaan loppu suoralla. Suurin osa töistä on vielä lomalla. Me jotka olemme olleet koko /  osa kesän töissä ollaan tehty työssäni olevaan katokseen pientä "taide" pläjäystä.

Ensin katoksen aitaukseen laitettiin ötökkähotelleitta. Sitten sinne laitoimme kauniita kukkia ja myös ihan oikeita kukkia istutettiin.
Kolmantena askarteluna lasten käsistä syntyi toukkia.
Sitten neljäntenä me teimme amppareita.
Tämän viikon työnnä oli ihan värityskuva. Värityskuva oli sorsa tai ankka. Meillä siellä katoksen seinällä on aikuisen tekemä ompelu työ, jossa kuvana on järvimaisema.
Sinne "järveen" laitoimme sorsat ja ankat...

Tässä pari kuvaa siitä.


Ensi viikolla seinälle ilmestyy perhoset.....

Dino korteille on tehty nyt seinälle tausta. Dinokortit löydät TÄÄLTÄ.

Viime vuonna tein tälläiset   "purkit" joihin sitten kuvina tulee viikon kohokohdat. Nämä saavat jäädä tällekin vuodelle. Minusta ne ovat hyvä juttu.


Ensi viikko vielä ja sitten alkaakin jo uusi toiminta kausi....Näin se aika menee...Saa nähdä minkälainen tästä kaudesta tulee....tuleeko lomautuksia.....tuleeko korona sen mukana uusia ohjeistuksia....mielenkiintoinen syksy siis tiedossa!!
Toivoisin, että toiminta olisi suht´normaalia ja lapset saisivat nauttia lapsuudestaan.

Itse olen nyt innostunut tekemään mosaiikki töitä...katsotaan mitä tästä viime kokeilusta tulee, mutta nyt vielä odotan saumauslaasti. Laitan sitten juttua ja kuvaa kun saan koko projektin valmiiksi.

Normaalisti tässä olisi syksyyn järjestetty kaikenlaista pientä kivaa, mutta kyllä tuo korona on jättänyt minuun jäljen. Ei vaan tee mieli lähteä ehdoin tahdoin isoihin porukoihin!  No, mutta jatketaan päivä kerrallaan ja katsellaan miten tässä käy...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Virkaten toppi

Löysin pinterestin sivuilta mallin......kuvaa katsellessa päätin että voisin tehdä sen jossain vaiheessa. Nappasin kuvan talteen. Kysyn tytt...