Eilen tein leivinuunissa tallaisen väli/iltapala pannarin. Oli kyllä hyvää!
Jauheliha-pizzapannukakku
6 dl maitoa
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
50 g margariinia
tai öljyä
400 g jauhelihaa
2-3 valkosipulinkynttä
50 g tomaattipyreetä
pizzamaustetta
tai oreganoa
ja basilikaa
2 tomaattia
200 g juustoraastetta
Sekoita maidon joukkoon munat, vehnäjauhot, suola ja margariinisula.
Anna turvota puolisen tuntia.
Paista jauheliha kuumassa pannussa ja mausta suolalla ja valkosipulilla.
Lisää tomaattipyree ja pizzamauste, tarkista maku.
Kuutioi tomaatit pieniksi kuutioiksi.
Kaada pannaritaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele pinnalle jauhelihaseos
Jaa päälle vielä tomaattikuutiot.
Ripottele lopuksi juustoraaste.
Paista pannukakkua 200 asteisen uunin keskimmäisellä ritilätasolla puolisen tuntia, tai kunnes pinta on saanut kauniin värin ja taikina on hyytynyt.
👍
VastaaPoista