tiistai 30. tammikuuta 2024

Vain kolme kuvaa-haaste

Tänään blogi kierroksellani, törmäsin Retkiä&Hetkiä-blogissa tallaiseen haasteeseen kuin "Vain kolme kuvaa". 

Varsinainen haaste löytyi sellaisesta blogista kuin Kristiina K . Joten "tieni" vie tähän blogiin. Minähän ihan innostuin haasteesta, vaikka itselläni on omakin haaste......mutta, HEI, Kristiina K, mukana ollaan! 

Haaste menee näin;

- Haaste on, että joka kuukausi julkaistaan kolme kuvaa. Kuvat saavat esittää mitä vain, mutta kuvan aiheen tulee alkaa meneillään olevan kuukauden nimen ensimmäisellä kirjaimella eli tammikuun kuvien aihe alkaa T:llä, helmikuun H:lla jne. 

Kuvat voivat siis esittää esim. maisemia, rakennuksia, tapahtumia, esineitä, eläimiä, ruokalajeja, juhlia........ 

Kun joka kuukausi julkaistaan vain kolme kuvaa, niin kiireisimmällekin on helpompi ehtiä mukaan. Ja kun lisäksi tietää jo etukäteen seuraavan kuukauden kirjaimen jolla kuvien aiheen tulee alkaa, niin on helpompi suunnitella kuvien ottoakin. -

Hyvin kerkesin tähän haasteeseen vaikka huomasinkin sen vasta tänään! 😁😁 Kuvat tosin on nyt vaan otettu "rullalta" (otettu kyllä kuukausi sitten, vanhoja siis), ensi kuussa panostan paremmin.

Tässä tammikuun kuvat;

TAIVAS
Melkein joka aamu/ilta on näkynyt taivaalla kauniita värejä. Niitä on ihana katsella ja toisinaan niihin ihan lumoutuu.

TALVI
Tämä aika ei ole minun mieli aikaa. Maisemat ovat toisinaan kauniita ja niissä sielu lepää, mutta itse talvi ei ole minun mieli vuodenaikaan ollenkaan.

TULI
Tätä elementtiä on ihana katsoa, kun vihdoinkin siitä on tullut uuden asunnon kautta näin talvella päivittäistä! Voi, miten mahtavaa on tulla kotiin töistä, kun ensin on kävellyt kylmässä, joskus jopa -30 asteen pakkasessa.....avaa oven ja takassa tuli loimuaa, ja se lämpö joka menee joka sopukkaan. Hmmmm....ihanaa.


8 kommenttia:

  1. Kiva kun huomasit haasteeni ja tulit mukaan koko vuoden kestävään haasteeseen! Kuvissasi on aivan ihanat värit ja voin kuvitella sen tunteen ja tunnelman joka syntyy kun pakkasesta astelee sisään ja näkee tuon loimuavan takkatulen. Liitin nimesi osallistujien luetteloon ja liityin lukijaksesikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innolla mukana haasteessasi! Tervetuloa lukijaksi <3

      Poista
  2. Tammikuun taivaalla on kaunis punerrus. Talvi on mielestäni aina kuvauksellinen ja inspiroi kuvaajaa.

    VastaaPoista
  3. Onpa upea taivas ja takkatuli on niin kotoisaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takkatuli on tosiaan kotoisaa....ja se lämmittää jo pelkästään kun sitä katsoo.

      Poista
  4. Ihanat kuvat olet ottanut. Kaunis tuo punainen taivas ja kotoisa tuli uunissa. (enkulinkäsityöt)

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Höpinöitä!

Se on taasen kuun viimeinen päivä. Aika menee niin nopsaan......Sitä ollaan jo katseltu kesälomia työporukan kanssa. Tässä kuussa yksi loma ...