Ja tästä se lähtee.....
Näpertelijän Broilerihampurilainen
Ensin tietysti piti ottaa broilerin fileet lämpimään. Sitten pitikin kananmuna rikkoa, että saisin valkuaisen siitä. Kananmuna valkuaiseen laitoin 1 rkl maitzenaa, ja vatkasin ne vaahdoksi.
Broilerifileen laitoin leivinpaperin väliin ja "nuijin" niitä litteäksi.
tässä valkuainen/maitzena |
Sitten olikin aika "nuijitut" broilerifileet voidella tuolla valkuais/maitzenalla....ja laittaa kelmu päälle ja puoleksi tunniksi jääkaappiin.
Kun broileri on ollut ½ tuntia jääkaapissa, jauhotetaan ne vehnäjauholla.
Sen jälkeen kierittelin kananmunassa, ja sitten piti laittaa korppujauhoon, jossa mausteet. Mutta koska tässä kohtaa huomasin ettei minulla olekkaan korppujauhoa sävelsin sitten vähän omia ja laitoin Chili-paprika perunankuorutetta. Sitä on ainakin parilla valmistajalla, mutta itselläni oli Priman, käy katsomassa, TÄÄLTÄ.
Siinnähän on sitä korppujauhoa...ja sitten tuliset mausteet....ja oli hyvä ratkasu....
Sitten olikin paistamisen vuoro...
Valmiit pihvit sitten laitoin Pekan Leivän ruisrouhepaakarin väliin. Väliin tuli salaattia, juustoa, kurkku-majoneesi jonka väsäsin itse, sitten tomaattia, ananasrengas ja tietysti tuo broilerifilee.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D