Tässä tämä ohje....
Pekoninen sinappisei
1 pkt seitiä, ( 400 g) (minun annokseni oli 6 palaa)
tilliä
pipurimauste, yrttinen
n. 100 g pekonia
2 dl ruokakerma, kippari (toki voi laittaa ihan ruokakermaa jos ei pidä kipparin mausta )
maun mukaan sinappia
n. 1 dl juustoraastetta
Leikkaa kohmeinen sei pienemmiksi
paloiksi/annospaloiksi ja laita
uunivuokaan. Ripottele mausteita seitin pintaan. Ruskista paistinpannulla
paloiteltu pekoni ja levitä ne vuokaan seitin päälle.
Mausta ruokakerma sinapilla ja kaada vuokaan ainesten
päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä ruoka n.200 asteisessa
uunissa n.1/2 tuntia.
Seiti palat ja alakuvassa mausteet on laitettu päälle |
pekoni paistetaan ja ne laitetaan seitien päälle |
Kerma ja sinappi sekoitetaan keskenään ja sen jälkeen se kaadetaan seitin päälle. Jonka jälkeen laitetaan vielä juustoraastetta. |
Tässä uunista otettu seiti ja alakuvassa sitten minun annokseni =D |
ihan Ok
VastaaPoistaKiva kun maistui
Poista