sunnuntai 4. helmikuuta 2024

Kiireellinen kolmas putos ilta

Eilen oli kolmas putos ilta. Iltaan tuli muutos, kun yksi tyttärestäni tuli yökylään. Ihanaa....

Ensin aamusta vähän siivoilin. Ystäväni tuli käymään, "nimpparipäivä" kahville. Hänen kanssaan höpöteltiin tovi.

Kun tuo minun vieraani lähti,  rupesin vasta miettimään että mitähän tässä tekisi putous evääksi. 

Mielessä oli leipä, joka oli jäänyt edellisenä päivänä vanhaksi.... Ajattelin väsätä siitä täytetyn leivän, vähän voileipäkakun näköisesti.

Siitähän tuli ihan hyvä täytetty leipä! Makua oli ja vaikka taas vähän sekaisin kaikenlaista laitoin niin voin kertoa että se oli hyvä!

Itse putousta en kerennyt kuin, niin sanotusti toisella silmällä seuraamaan, siihen syy oli tyttäreni ja se miksi tyttäreni tuli pika vierailulle. Syy oli hänen opiskelunsa. Hän tarvitsi materiaalia.

Hän halusi käydä läpi meidän valokuva vuoren läpi. Meillä ei todellakaan ole vähän kuvia. Olen aina tykännyt kuvata ja kun on kuusi lasta, niin se tietää että on paljon valokuviakin!

Itse asiassa hän aloitti kuvien katsomisen jo minun ja isänsä vanhoista kuvista. Sitten mentiin seuraavaksi  teini iän  kuviin ...ja sitten lopuksi perheemme kuvia selailtiin!

Näin innostunut sitä ollaan oltu joskus lapsena, kun kuvaan on pakotettu =D

Oli se hauskaa selailla kuvia. 

Valokuvista löytyi paljon ihania kuvia ja paljon kuvia mitä ei muistanut olevankaan. 

Sitä itsekin huomasi, että ollaan kyllä paljon tehty pieniä reissuja ja lapset ovat päässeet tekemään kaikenlaista  kivaa. Kuvia oli niin syntymästä, ristiäisistä, synttäreistä, rippijuhlista jne......


Tässä oli minun tarjoilua ystävälleni. Pizzaa, kookoskaurakeksi, pullaa, ja kääretorttu. Teetä joimme.


Löysin tallaisen uuden leipä tuttavuuden ja josta sitten lopulta tein täytetyn leivän. Tosi maukasta leipää! Jos kaupassa tulee eteenne, maistakaa ihmeessä.

Tähän täytettyyn leipään laitoin;  No, ensinnäkin laitoin sen kolmeen osaan.  Kostutin maidolla. Laitoin alakerrokseen, majoneesi-savuporotuorejuusto sekoitusta. ja purkin tonnikalaa, seka maustekurkun paloja. Toiseen kerrokseen sama majoneesi-savuporotuorejuusto sekoitus, maustekurkku paloja ja sitten meetvurstia suikaleena. Koristeeksi kurkkua, tomaattia, salaattia.

Raaka-aineet laidasta laitaa ja sekaisin. Mutta hyvältä maistui kaikki sekaisin!


Vielä tähän loppuun pientä arviota. 
Moni on varmaan seurannut menestysresepti 2024. Tänään kävin kaupassa ja menin muuten ihan sitä varten kauppaan, että saisin ostettua näitä menestysreseptin tuotteita!

Ostin 4 / 6 :sta. Yläkuvassa on Köftis. Vegetuote. Minä pidin tästä tuotteesta. Ihana kuori ja täyte oli minusta ihanan maukasta ja mausteista! Jatkoon.....

Toisena tänään maistoin tätä kasvipohjaista eväsleipää. Vähän olin ennakkoluuloinen tämän makuun, mutta kun yhden haukkasun sain tehtyä, huomasin heti että nyt olin ihan väärässä! Tämäkin oli aivan ihana tuote! Makua löytyy....jatkoon
Pakkaseen jäi vielä odottamaan se keksitaikina ja jääkaapissa on kalamakkara. Niistä kerron sitten kun olen maistanut että millaisia tuotteita ne ovat!
Mutta tosiaan nämä kaksi edellä mainittua kannattaa maistaa jos tykkää runsaasta mausta!



2 kommenttia:

  1. Herkulliset tarjoilut olet laittanut! Putousta olen katsonut yhden kerran muutama vuosi sitten, enkä ollenkaan ymmärrä sen suosiota.
    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Höpinöitä!

Se on taasen kuun viimeinen päivä. Aika menee niin nopsaan......Sitä ollaan jo katseltu kesälomia työporukan kanssa. Tässä kuussa yksi loma ...