Helmikuun värini on hopean hohtoista. Nyt en ihan hopean hohtoista saannut aikaan, mutta hohdetta kumminkin ja olkoon tämä minun hohteelle nyt se helmikuun hohde.....
Ei tuosta kuvasta nyt kauheasti tuo hohde tule esille, mutta "livenä" se kauniisti kimmelteli...vaikka ei hopeisesti, mutta hohti kumminkin! =D. |
Gluteeniton kakkupohja
4 kpl isoja kananmunia
2 dl sokeria
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1-2 tl leivinjauhetta
Vuokaan;
voita tai margariinia
gluteenitonta korppujauhoa
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele vuoka ja leivitä gluteenittomilla korppujauhoilla tai kookoshiutaleilla. Kaada taikina halkaisijaltaan noin 24 cm vuokaan.
Kypsennä 150-175 asteessa noin 45-60 minuuttia tai kunnes taikina alkaa irrota vuoan reunoista. Anna kakun levätä noin kymmenen minuuttia. Kumoa. Leikkaa kakku kolmeen osaan ja täytä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D