Nämä ne näyttivät niin herkullisilta kuvissa, että oli ihan pakko itse kokeilla......Pikkusen oli taas sovellettava...mutta sitä vartehan ne ohjeet on että niistä muokataan omanlaiset tarjottavat.
Paahdetut greipit
4:lle
2 verigreippiä/ greippi
0,5 dl juoksevaa hunajaa
vuohenjuustoa
Varaa puolikas greippi kullekin syöjälle.
Halkaise greipit. Irrota hedelmäliha veitsellä valmiiksi. Tämä helpottaa syömistä, eikä kuumaa greippimehua lentele ympäri pöytää. Valuta päälle hunaja.
Laita greipit vuokaan/pellille ja paahda grillivastuksen alla uunissa, 225 asteessa noin 2-3 minuuttia tai kunnes hedelmät ovat saaneet hieman väriä.
Ota ne uunista pois ja laita jokaisen greippilohkon päälle vuohenjuusto pala sekä hunajaa lisää. Laita takaisin uuniin ja grillaile niitä noin 3-5 min kunnes ne ovat saaneet vähän väriä.
Tosi raikkaan makuisia ja herkullisia....suosittelen....
sunnuntai 19. helmikuuta 2017
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tapahtui lauantai iltana
Kevään ja kesän stressi aika alkaa väistymään. Enää viisi päivää aikaa, kun vanha asunto pitää olla tyhjänä! Eilen huomasin, että me teimme ...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Luukku nro 20 Huh, miten lähellä se joulu jo on. Tuossa eilen askartelin tällaisen tontun, kun näin mallin. Ja ihanahan siitä tuli. Tähän ...
-
Joulukuun kilpailu käynnissä vielä 15 pvää, voit osallistua TÄÄLLÄ! Tänään on toinen adventtisunnuntai....kyllä tämä joulukuu kuluu nopsa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D