Nämä ne näyttivät niin herkullisilta kuvissa, että oli ihan pakko itse kokeilla......Pikkusen oli taas sovellettava...mutta sitä vartehan ne ohjeet on että niistä muokataan omanlaiset tarjottavat.
Paahdetut greipit
4:lle
2 verigreippiä/ greippi
0,5 dl juoksevaa hunajaa
vuohenjuustoa
Varaa puolikas greippi kullekin syöjälle.
Halkaise greipit. Irrota hedelmäliha veitsellä valmiiksi. Tämä helpottaa syömistä, eikä kuumaa greippimehua lentele ympäri pöytää. Valuta päälle hunaja.
Laita greipit vuokaan/pellille ja paahda grillivastuksen alla uunissa, 225 asteessa noin 2-3 minuuttia tai kunnes hedelmät ovat saaneet hieman väriä.
Ota ne uunista pois ja laita jokaisen greippilohkon päälle vuohenjuusto pala sekä hunajaa lisää. Laita takaisin uuniin ja grillaile niitä noin 3-5 min kunnes ne ovat saaneet vähän väriä.
Tosi raikkaan makuisia ja herkullisia....suosittelen....
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mukeista se syntyi...
Viikonloppuna tein oman "design lampunvarjostimen"....Pitkään ollut jo suunittelussa tämä kokeilu, ja nyt kun siihen mahdollisuus ...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilisien tonnikalapyöryköitten kanssa tein ensimmäisen gluteenittoman kastikkeen....Nam, että tulikin hyvä kastike.... Tällä ohjeella sa...
-
Eilen illalla istuskelin sängyllä ja samalla kun telkkua katselin ajattelin kokeilla tehdä piipunrassista kukkasia...Ostin nimittäin kirppar...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D