Nämä ne näyttivät niin herkullisilta kuvissa, että oli ihan pakko itse kokeilla......Pikkusen oli taas sovellettava...mutta sitä vartehan ne ohjeet on että niistä muokataan omanlaiset tarjottavat.
Paahdetut greipit
4:lle
2 verigreippiä/ greippi
0,5 dl juoksevaa hunajaa
vuohenjuustoa
Varaa puolikas greippi kullekin syöjälle.
Halkaise greipit. Irrota hedelmäliha veitsellä valmiiksi. Tämä helpottaa syömistä, eikä kuumaa greippimehua lentele ympäri pöytää. Valuta päälle hunaja.
Laita greipit vuokaan/pellille ja paahda grillivastuksen alla uunissa, 225 asteessa noin 2-3 minuuttia tai kunnes hedelmät ovat saaneet hieman väriä.
Ota ne uunista pois ja laita jokaisen greippilohkon päälle vuohenjuusto pala sekä hunajaa lisää. Laita takaisin uuniin ja grillaile niitä noin 3-5 min kunnes ne ovat saaneet vähän väriä.
Tosi raikkaan makuisia ja herkullisia....suosittelen....
sunnuntai 19. helmikuuta 2017
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kaktusviikuna
Kuinkas moni on maistanut tätä kaktusviikunaa? Löysin näitä kaupunkista, kun kävin siellä ostoksilla. En ollut aikaisemmin törmännyt näihin!...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Lauantai......pitäisi olla iloinen kun viikonloppu koitti ja sen jälkeen pari lomapvää. No, nyt ei voi olla iloinen, torstain ja perjantai...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D