Nämä ne näyttivät niin herkullisilta kuvissa, että oli ihan pakko itse kokeilla......Pikkusen oli taas sovellettava...mutta sitä vartehan ne ohjeet on että niistä muokataan omanlaiset tarjottavat.
Paahdetut greipit
4:lle
2 verigreippiä/ greippi
0,5 dl juoksevaa hunajaa
vuohenjuustoa
Varaa puolikas greippi kullekin syöjälle.
Halkaise greipit. Irrota hedelmäliha veitsellä valmiiksi. Tämä helpottaa syömistä, eikä kuumaa greippimehua lentele ympäri pöytää. Valuta päälle hunaja.
Laita greipit vuokaan/pellille ja paahda grillivastuksen alla uunissa, 225 asteessa noin 2-3 minuuttia tai kunnes hedelmät ovat saaneet hieman väriä.
Ota ne uunista pois ja laita jokaisen greippilohkon päälle vuohenjuusto pala sekä hunajaa lisää. Laita takaisin uuniin ja grillaile niitä noin 3-5 min kunnes ne ovat saaneet vähän väriä.
Tosi raikkaan makuisia ja herkullisia....suosittelen....
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Palsa-museo
Eilen laitoin kuvaa Särestöniemen-museosta. Tällä tämän päivän taiteilijalla ei ollut ihan samanlaiset lähtökohdat..... Itse jäin miettimään...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Eilen illalla istuskelin sängyllä ja samalla kun telkkua katselin ajattelin kokeilla tehdä piipunrassista kukkasia...Ostin nimittäin kirppar...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D