sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Paahdetut greipit

Nämä ne näyttivät niin herkullisilta kuvissa, että oli ihan pakko itse kokeilla......Pikkusen oli taas sovellettava...mutta sitä vartehan ne ohjeet on että niistä muokataan omanlaiset tarjottavat.

Paahdetut greipit
4:lle

2 verigreippiä/ greippi
0,5 dl juoksevaa hunajaa
vuohenjuustoa

Varaa puolikas greippi kullekin syöjälle.
Halkaise greipit. Irrota hedelmäliha veitsellä valmiiksi. Tämä helpottaa syömistä, eikä kuumaa greippimehua lentele ympäri pöytää. Valuta päälle hunaja.
Laita greipit vuokaan/pellille ja paahda grillivastuksen alla uunissa,  225 asteessa noin 2-3 minuuttia tai kunnes hedelmät ovat saaneet hieman väriä.
Ota ne uunista pois ja laita jokaisen greippilohkon päälle vuohenjuusto pala sekä hunajaa lisää. Laita takaisin uuniin ja grillaile niitä noin 3-5 min kunnes ne ovat saaneet vähän väriä.




Tosi raikkaan makuisia ja herkullisia....suosittelen....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Mitä yhteistä on postcrossing:lla ja jälkiruualla

Sain kortin 22.4 Virosta. Koska olen ilmoittanut postcrossing omilla "sivullani", että pidän ruoka ja resptikorteista,  niin sitä ...