maanantai 27. helmikuuta 2017

Sämpylöitä

Tässä onkin aikaa kun viimeksi olisin sämpylöitä leiponut!  Tein uusista hiutaleita perheelle aamupuuroa ja sitä puuroa jäi niin päätin tehdä sämpylöitä puuronloppua hyväksi käyttäen.

En tiedä onko teille tuttu Fazerin Sadonkorjuupuuro hiutaleet? Itselleni ne olivat uusi tuttavuus...ostin niitä muualta, kun olimme naapuri kylässä kaupoilla niin nuo hiutaleet kävivät silmään ja ajattelin kokeilla.
Minusta se ihanin juttu oli että noissa on siemeniä joukossa....eli siitä löytyy auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä ja kurpitsansiemeniä. Joten siinnäkin mielessä hieno sämpylän jatko puuro =D

Sämpylät

laitoin;
-sadonkorjuu puuron loput
-hiivaleipäjauhoja
-vettä
-hiivaa
-suolaa
-siirappia
-oliiviöljyä

paistoin; 225 asteessa n. 15-20 min






3 kommenttia:

  1. Sämpylät näyttää niin herkullisilta!
    Tuore sämpylä on aina hyvää.
    Kivaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Sari sinulle myös oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...