Tosiaan mitään muuta uutta en ostanut kuin grahampaahtoleipää. Kaikkea muuta löytyi jääkaapista. Isommassa kakussa oli savukalatäytettä ja pienemmässä kakussa oli sitten porotäyte.
Tähän savukalatäyte kakkuun tuli;
-grahampaahtoleipää, kostutetaan maidolla
väliin laitetaan;
-savukalatäytettä, siihen ohjeen löydät TÄÄLTÄ. Täytteeseen lisäsin ne kananmuna silput jota blini pöydässä oli.
Tähän porotäytekakkuun tuli;
-grahampaahtoleipää, kostutin maidolla
väliin tuli;
-porotäyte, löydät sen TÄÄLTÄ. Täytteeseen lisäsin sinihomejuusto muruja, tätätkin oli tarjolla blini pöydässä.
Kumpikin kakku oli yön yli jääkaapissa.
Ylä kuvissa ne ovat nyt yön jäljiltä.
Päälle laitoin;
Porokakkuun laitoin;
-violife creamy/tomato&basil
-smetanaa
-majoneesia
Kaikkia noita oli jääkaapissa.
Melkein kaikki meni tuohon pieneen kakkuun, mutta sitten loppuun lisäsin creme bonjour pippuri sekä vähän vielä majoneesia.
| Tähän pieneen kakkuun laitoin koristuksena; tomaattikukat ja suolakurkku viuhkat. |
| Isompaan kakkuun tuli tomaatista sivulle ja kukan keskusta, persikkasta laitoin kukan ja jälleen suolakurkusta viuhkat ja vielä kukkaan pikkusen mätiä. |
Semmoisia niistä ruoka jämistä syntyi...Ja tässä sitten kuvaa, kun alettiin syömään.......
| Tähän porokakkuun oli ennekkoluuloja, kun siinnä oli puolukkaa, MUTTA ette voi uskoa miten hyvin yhteen sopi savuporo,puolukka ja homejuusto.....aivan ihanaa ja loistava maku!!!! |
| Kalakakku ei ollut paha,mutta sen maku on yleensäkin voileipäkakussa ja kun ensin maistoin tuota porokakkua se jäi ihan sen kakun varjoon. Myös vieraani kehui tuota porokakkua!!! |
Maittavan sekä ruokaisan näköinen. Minä en ole koskaan tehnyt voileipäkakkua.
VastaaPoistaVoileipäkakut ovat tosiaan ihanan ruokaisia. Itse tykkään tehdä voileipäkakkuja.
Poista