Tosiaan mitään muuta uutta en ostanut kuin grahampaahtoleipää. Kaikkea muuta löytyi jääkaapista. Isommassa kakussa oli savukalatäytettä ja pienemmässä kakussa oli sitten porotäyte.
Tähän savukalatäyte kakkuun tuli;
-grahampaahtoleipää, kostutetaan maidolla
väliin laitetaan;
-savukalatäytettä, siihen ohjeen löydät TÄÄLTÄ. Täytteeseen lisäsin ne kananmuna silput jota blini pöydässä oli.
Tähän porotäytekakkuun tuli;
-grahampaahtoleipää, kostutin maidolla
väliin tuli;
-porotäyte, löydät sen TÄÄLTÄ. Täytteeseen lisäsin sinihomejuusto muruja, tätätkin oli tarjolla blini pöydässä.
Kumpikin kakku oli yön yli jääkaapissa.
Ylä kuvissa ne ovat nyt yön jäljiltä.
Päälle laitoin;
Porokakkuun laitoin;
-violife creamy/tomato&basil
-smetanaa
-majoneesia
Kaikkia noita oli jääkaapissa.
Melkein kaikki meni tuohon pieneen kakkuun, mutta sitten loppuun lisäsin creme bonjour pippuri sekä vähän vielä majoneesia.
Tähän pieneen kakkuun laitoin koristuksena; tomaattikukat ja suolakurkku viuhkat. |
Isompaan kakkuun tuli tomaatista sivulle ja kukan keskusta, persikkasta laitoin kukan ja jälleen suolakurkusta viuhkat ja vielä kukkaan pikkusen mätiä. |
Semmoisia niistä ruoka jämistä syntyi...Ja tässä sitten kuvaa, kun alettiin syömään.......
Tähän porokakkuun oli ennekkoluuloja, kun siinnä oli puolukkaa, MUTTA ette voi uskoa miten hyvin yhteen sopi savuporo,puolukka ja homejuusto.....aivan ihanaa ja loistava maku!!!! |
Kalakakku ei ollut paha,mutta sen maku on yleensäkin voileipäkakussa ja kun ensin maistoin tuota porokakkua se jäi ihan sen kakun varjoon. Myös vieraani kehui tuota porokakkua!!! |
Maittavan sekä ruokaisan näköinen. Minä en ole koskaan tehnyt voileipäkakkua.
VastaaPoistaVoileipäkakut ovat tosiaan ihanan ruokaisia. Itse tykkään tehdä voileipäkakkuja.
Poista