perjantai 17. helmikuuta 2017

Juustopasta

Tyttäreni kanssa selailtiin näitä minun keittokirjoja ja päätettiin tehdä juustopastaa....siihen ei oikeesti keittokirjaa olisi tarvinnut, mutta muistutaja oli hyvä....

Tarvitset;

Tuore pastaa / spagettia, keitä ohjeen mukaan. Siivilöi ja kaada joukkoon oliiviöljyä 1rkl. Pane kattilaan 200 g Creme Bonjour:a (esim kanttarelli) ja vettä 2dl. Mausta pippurilla ja suolalla. Kiehauta seosta, koko ajan sekoittaen, n. 2 min. Sekoita kypsä pasta sekaan ja 1dl tuore yrttiä. Kuumenna ja aseta lautaselle, ja rupea syömään. Yrttinä voit käyttää esim. minttu, oregano, basilika, persilja.


Tämä ohje oli kirjassa;


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Heinolan kesäteatteri

Tänä vuonna on Heinolan kesäteatterin 25-vuotis juhla, ONNEA heille!  Jälleen tuli se päivä kesäsästä, kun meidän joka vuotinen kesäteatteri...