torstai 9. huhtikuuta 2020

Cannellonit jauhelihatäytteellä

Lasangeta piti tehdä, mutta päätinkin laittaa perheelle cannellonit. Yhtä hyvää niistä tulee! 😁

Cannellonit jauhelihatäytteellä

5 annosta

        1pkt cannelloneja

        n 700g naudan jauhelihaa
        1-2 dl vettä
        1 lihaliemikuutio
        1-2 hienoksi raastettua raastettua porkkanaa
        3/4 tl suolaa
        1/2 tl mustapippuria
        oman maun mukaan chiliä
        1 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta

Kastike

        1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
        2 dl ruokakermaa
        1/2 tl suolaa
        1/2 tl mustapippuria
     
Pinnalle
        1-2 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta


Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Paista pannulla jauheliha. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Anna vähän aikaa kiehua Lisää porkkanaraaste  ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Anna täytteen jäähtyä hetki ja lisää joukkoon juustoraaste.
Voitele uunivuoka öljyllä. Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele riviin vuoan pohjalle.
 Sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta seos suolalla, pippurilla. Kaada tomaattikastike cannellonien pinnalle. Levitä kastike tasaisesti niin, että sitä menee myös pastaputkien väleihin. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.





Ja hyväähän tästä tuli........ nam...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...