Lasangeta piti tehdä, mutta päätinkin laittaa perheelle cannellonit. Yhtä hyvää niistä tulee! 😁
Cannellonit jauhelihatäytteellä
5 annosta
1pkt cannelloneja
n 700g naudan jauhelihaa
1-2 dl vettä
1 lihaliemikuutio
1-2 hienoksi raastettua raastettua porkkanaa
3/4 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
oman maun mukaan chiliä
1 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta
Kastike
1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
2 dl ruokakermaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
Pinnalle
1-2 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta
Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Paista pannulla jauheliha. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Anna vähän aikaa kiehua Lisää porkkanaraaste ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Anna täytteen jäähtyä hetki ja lisää joukkoon juustoraaste.
Voitele uunivuoka öljyllä. Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele riviin vuoan pohjalle.
Sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta seos suolalla, pippurilla. Kaada tomaattikastike cannellonien pinnalle. Levitä kastike tasaisesti niin, että sitä menee myös pastaputkien väleihin. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
Ja hyväähän tästä tuli........ nam...
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vain kolme kuvaa - haaste
Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Lauantai......pitäisi olla iloinen kun viikonloppu koitti ja sen jälkeen pari lomapvää. No, nyt ei voi olla iloinen, torstain ja perjantai...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D