keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Täytetty lettu

Teen meillä täällä kotona aika ajoin täytettyjä lettuja. Niistä, kun saa aina erilaisia, maku on sen mukainen mitä sinne letun sisään laittelee.

Tällä kertaa laitoin ekaa kertaa Valio Koskenlaskija Ruoka & Dippi cheddaria.



Letut

12 kpl

6 dl kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
3 kananmunaa

Paistamiseen:
voita

Sekoita muutama dl maitoa, jauhot ja suola, vatkaa tasaiseksi. Lisää munat ja loppu maito, sekoita tasaiseksi. Anna turvota 30 min.
Paista taikinasta ohukaisia  rasvassa pannulla.

 Täyte:

400 g jauhelihaa
2 dl hienoksi raastettua porkkanaa
1 dl juustoraastetta
1 prk (250 g)  Koskenlaskija Ruoka & Dippiä cheddar
ripaus suolaa ja mustapippuri


Paista jauheliha. Sekoita jäähtyneen jauhelihan joukkoon porkkanaraaste, juustoraaste  koskenlaskija. Mausta.
Täytä letut jauhelihaseoksella ja laita uuniin hetkeksi. Niin että juustoraaste sulaa letun sisällä.





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...