keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Täytetty lettu

Teen meillä täällä kotona aika ajoin täytettyjä lettuja. Niistä, kun saa aina erilaisia, maku on sen mukainen mitä sinne letun sisään laittelee.

Tällä kertaa laitoin ekaa kertaa Valio Koskenlaskija Ruoka & Dippi cheddaria.



Letut

12 kpl

6 dl kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
3 kananmunaa

Paistamiseen:
voita

Sekoita muutama dl maitoa, jauhot ja suola, vatkaa tasaiseksi. Lisää munat ja loppu maito, sekoita tasaiseksi. Anna turvota 30 min.
Paista taikinasta ohukaisia  rasvassa pannulla.

 Täyte:

400 g jauhelihaa
2 dl hienoksi raastettua porkkanaa
1 dl juustoraastetta
1 prk (250 g)  Koskenlaskija Ruoka & Dippiä cheddar
ripaus suolaa ja mustapippuri


Paista jauheliha. Sekoita jäähtyneen jauhelihan joukkoon porkkanaraaste, juustoraaste  koskenlaskija. Mausta.
Täytä letut jauhelihaseoksella ja laita uuniin hetkeksi. Niin että juustoraaste sulaa letun sisällä.





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Huhtikuun haaste suoritettu

Huhtikuun haasteeksi olin laittanut; Yllätä joku. Tämän yllätyksen tein yhdessä muiden näpsäköiden kanssa eräälle näpsäköistä 😂 Ehdotin ett...