Tällä kertaa laitoin ekaa kertaa Valio Koskenlaskija Ruoka & Dippi cheddaria.
12 kpl
6 dl kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
3 kananmunaa
Paistamiseen:
voita
Sekoita muutama dl maitoa, jauhot ja suola, vatkaa tasaiseksi. Lisää munat ja loppu maito, sekoita tasaiseksi. Anna turvota 30 min.
Paista taikinasta ohukaisia rasvassa pannulla.
Täyte:
400 g jauhelihaa
2 dl hienoksi raastettua porkkanaa
1 dl juustoraastetta
1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka & Dippiä cheddar
ripaus suolaa ja mustapippuri
Paista jauheliha. Sekoita jäähtyneen jauhelihan joukkoon porkkanaraaste, juustoraaste koskenlaskija. Mausta.
Täytä letut jauhelihaseoksella ja laita uuniin hetkeksi. Niin että juustoraaste sulaa letun sisällä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D