Kävin ostamassa meille roseviiniä. Ostin pullon Carlo Rossi California Rose....se on puolimakea, vähän hapokas, makean marjainen, mansikkainen. Sopii hyvin seurustelu juomaksi, salaatti ja kasvisruokkien kanssa tai pikku suolasten....Nappi valinta pidin tästä viinistä. Ja tosiaan kannattaa viilentää hyvin ennen tarjoilua.
Mutta sitten siihen kanasalaattiin...Nopea tehdä ja tosiaan kun ollaan mökillä täytyy tosiaan päästä helpolla. Sehän ei suinkaan taas sano sitä se ei ole hyvää, sillä tämä ainakin oli tosi maukasta. =D
Tein sitten kanasalaatin kanssa krutongit. Hyvä yhtälö =D Tässä ohjetta sinullekin....
Ensin valmistin krutongit;
KRUTONGIT
4:lle
4 viipaletta vaaleaa leipää
20 g voita
suolaa ja jauhettua valkopippuria
Leikkaa leipäviipaleista reunat pois, ja kuutioi viipaleet.
Kuumenna voi paistinpannussa. Kun voi on pähkinänruskeaa,
lisää leipäkuutiot ja paista ne kullanruskeiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla ja
pippurilla.
Valuta krutongit talouspaperilla.
Ja sitten itse salaattiin....
Nopea kanasalaatti
10 min
3-4 annosta
1 ruukkusalaatti
1 pkt kananpojan paistetut sisäfileet (250 g)
5 kirsikkatomaattia
½ kurkku kuutioina
250 g kermajuustoa kuutioina (tai esim. edam, emmental tai polar)
2 dl krutonkeja
reilusti tuoreita yrttejä hienonnettuna (esim. persilja,
basilika, ruohosipuli ja rucola)
Laita salaattikulhoon tai -vadille ruukkusalaatti revittynä, laita päälle kananpojan paistetut
sisäfileet kuutioituna, tomaattikuutiot, kurkkukuutiot, juustokuutiot ja silppua sekaan persilja. Laitoin krutongit erikseen tarjolle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D