Pulled bread sopii mainiosti keittojen ja salaattien
kaveriksi illanistujaisiin, brunssille tai iltapalalle. Sen voi tehdä alusta alkaen
taikinasta tai oikaisemalla valmiista leivästä. Ja minähän sitten oikaisin kun
siellä mökillä ei viitsinyt leipoa…… Pulled bread voi tehdä valintasi
mukaisesti suolaisesta tai makeasta. Minä tein suolaisen version.
****Ostin hiivaleivän, valmiin maustevoin (valkosipuli) ja
voimakkaan makuista juustoa laitoin. Joukkoonhan voi laittaa omaa mieli
juustoa.
-Leikkaa leipään ristikko siten, että viillot yltävät lähes
leivän pohjaan saakka.
-Laita leipä reilunkokoisen alumiinifolion päälle
uunipellille. Viipaloi voi. Jaa viipaleet leivän vakoihin tasaisesti. Viipaloi
juusto n. 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Laita viipaleet vakoihin. Ja sulje folio.
Paista leipää uunissa 200 asteessa 7 min. Avaa folio. Jatka paistamista
vielä n.15min tai kunnes juusto on sulanut ja leivän pinta rapeutunut.
Meillä syötiin helpon kanasalaatin kanssa. Ohje täältä, lisäsin tuohon ohjeesee/ salaattiin viinirypäleitä.
Kannattaa tehdä vähän leveämät lohkot.....n. 2 cm |
Minulla tälläinen uusi tuttavuus juuston osalta. |
Tässä kuvaa kanasalaatista.... |
Aivan ihanan näköisenä menossa uuniin....juustoa, juustoa...nams! Pitää oikeasti kokeilla, kun tulee enempi vieraita. Kiva vaihtoehto jonkun keiton/grilliruoan seuraan myös. Kiitos vinkistä. :)
VastaaPoistaJuu, keiton kanssa varmaan tuo leipä maistuu taivaalliselta :) Ja muutenkin oli kyllä ihanaa syötävää.
Poista