Joko luulitte että olen kaikki kesäkurpitsa ohjeet laittanut.....ehei....tässä tulee vielä yksi =D
Hilloa piti tehdä lisää että on sitten talvella mitä syödään lettujen kanssa tai vaikka kakkujen väliin on laittaa.
Itse laitoin tähän hilloon siis kesäkurpitsaa ja vielä kuorineen, mutta jos haluat keltaista tästä, pitänee olla ihan kurpitsaa. Vaalemmaksi tietysti saa kun kuorii kesäkurpitsan.Mutta minusta se antaa mukavaa sävyä tuolle hilloille....
Ohjeen tähän hilloon otin minun yhdestä keittokirjasta......jossa on vain kurpitsa ohjeita...Joten...ohjeeseen.....
Keitä ensin kurpitsa, raastettua appelsiininkuorta ja appelsiini palat (2 rkl) pienessä määrässä vettä. Kun kesäkurpitsa on pehmeää soseuta sauvasekoittimella. Lisää hillo ja anna kiehua hiljalleen noin 10-15 min.
Valmis hillo purkitetaan ja jäähdytetään ja laitetaan viileään....Nam, nam....
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vain kolme kuvaa - haaste
Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Lauantai......pitäisi olla iloinen kun viikonloppu koitti ja sen jälkeen pari lomapvää. No, nyt ei voi olla iloinen, torstain ja perjantai...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
Ihan hyvän väristä hillo on, mihinkä käytät sitä ?
VastaaPoistaIhan hillon tapaan, kakkujen väliin, kääretorttuihin, puuron kanssa,lettujen kanssa, jne...
Poista