perjantai 5. elokuuta 2016

Kesäkurpitsa-appelsiinihillo

Joko luulitte että olen kaikki kesäkurpitsa ohjeet laittanut.....ehei....tässä tulee vielä yksi =D

Hilloa piti tehdä lisää että on sitten talvella mitä syödään lettujen kanssa tai vaikka kakkujen väliin on laittaa.
Itse laitoin tähän hilloon siis kesäkurpitsaa ja vielä kuorineen, mutta jos haluat keltaista tästä, pitänee olla ihan kurpitsaa. Vaalemmaksi tietysti saa kun kuorii kesäkurpitsan.Mutta minusta se antaa mukavaa sävyä tuolle hilloille....

Ohjeen tähän hilloon otin minun yhdestä keittokirjasta......jossa on vain kurpitsa ohjeita...Joten...ohjeeseen.....



Keitä ensin kurpitsa, raastettua appelsiininkuorta ja appelsiini palat (2 rkl) pienessä määrässä vettä. Kun kesäkurpitsa on pehmeää soseuta sauvasekoittimella. Lisää hillo ja anna kiehua hiljalleen noin 10-15 min.





Valmis hillo purkitetaan ja jäähdytetään ja laitetaan viileään....Nam, nam....

2 kommenttia:

  1. Ihan hyvän väristä hillo on, mihinkä käytät sitä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hillon tapaan, kakkujen väliin, kääretorttuihin, puuron kanssa,lettujen kanssa, jne...

      Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa - haaste

Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...