sunnuntai 28. elokuuta 2016

Arvonta suoritettu

Voi mikä myrskyinen ilta on takana...tai no olihan se koko pvän kunnon tuulta, mutta kyllä se iltaan mennessä nostatti kunnon myräkän.
Koiran kanssa kun äsken käytiin ulkona, niin kyllä on isoa ja pientä oksaa tippunut puista...eilen illalla ihan pelotti koiraa viedäkin ulos, kun ilmassa lenteli vaikka mitä!

Niin vaan ne päivät menee nopeasti eteenpäin. Loma on nyt vietetti, ja huomenna olisi iltavuoroon meno! Neljä vuotias blogikin jatkaa ikänsä kartuttamista.

Blogin synttäreiden kunniaksi järjestin arvonnan, ja se on suoritettu tuossa äsken. KIITOS kaikille osallistujille. Toivottavasti pysytte blogin lukijoina jatkossakin. <3 <3 <3 <3

Kaksi kirjaa matkaa uusiin koteihin...ja se suklaalevy menee minun massuuni  =D

Tuossa ne teidän kaikkien arvontaliput ovat......Onnitella tällä kertaa saadaan.......

Teija (erica) voitti kivi-kirjan

Airiina voitti vanhojen huonekalujen-kirjan

ONNEA teille kahdelle ja KIITOKSET kaikille osallistujille vielä kerran!!!!!!


ONNEA!

Laittelen sähköpostia teille....

3 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille.
  Olihan se aika myräkkä eilen. Minäkin istuin ikkunassa seuraamassa kaatuuko koivut päälle, eivät kaatuneet. Onneksi meiltä ei ollut sähköt pois kuin 6 tuntia, mutta kyllä ehti ruveta kahvihammasta kolottamaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ollut kuin puolisen tuntia sähköt pois. Mutta jo tuossa 1,5 km päässä sähköt sitten olivat 18 tuntia poissa. Uskon että tuossa 6 tunnissa jo kerkee se kahvihammaskin kolottaa :)

   Poista

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Vain kolme kuvaa-haaste

 Tässä tulevat toukokuun (T-kirjaimella siis), kolmen kuvan kuva-haaste. Tomaatintaimen , eilen käytiin puutarhalla ja ostin yhden tomaatint...