tiistai 2. elokuuta 2016

Kesäkurpitsapikkelsi

Eilen laitoin kesäkurpitsa ohjetta...tänään jatketaan, sitä kun on! =D


Pikkelsejä on kiva tehdä ja ne on monipuolisia lisukkeita....

Kesäkurpitsapikkelsi

1 kg kesäkurpitsaa    
500 g sipulia (minulla oli punasipulia ja keltasipulia)
   
mausteliemi

2 dl väkiviinietikkaa    
1 dl vettä    
3 dl sokeria    
1 rkl suolaa    
2 tl sinapinsiemeniä
  
Halkaise kurpitsat ja poista pehmeä keskiosa. Kuori sipulit. Raasta kurpitsat ja sipuli karkeaksi raasteeksi. Kiehauta kattilassa mausteliemi. Lisää raasteet kattilaan ja keitä 15 min miedolla lämmöllä kannen alla. Säilö pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasitölkkeihin. Sulje purkit ja säilytä kylmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D

Mitä yhteistä on postcrossing:lla ja jälkiruualla

Sain kortin 22.4 Virosta. Koska olen ilmoittanut postcrossing omilla "sivullani", että pidän ruoka ja resptikorteista,  niin sitä ...