Eilen laitoin kesäkurpitsa ohjetta...tänään jatketaan, sitä kun on! =D
Pikkelsejä on kiva tehdä ja ne on monipuolisia lisukkeita....
Kesäkurpitsapikkelsi
1 kg kesäkurpitsaa
500 g sipulia (minulla oli punasipulia ja keltasipulia)
mausteliemi
2 dl väkiviinietikkaa
1 dl vettä
3 dl sokeria
1 rkl suolaa
2 tl sinapinsiemeniä
Halkaise kurpitsat ja poista pehmeä keskiosa. Kuori sipulit. Raasta kurpitsat ja sipuli karkeaksi raasteeksi. Kiehauta kattilassa mausteliemi. Lisää raasteet kattilaan ja keitä 15 min miedolla lämmöllä kannen alla. Säilö pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasitölkkeihin. Sulje purkit ja säilytä kylmässä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mitä yhteistä on postcrossing:lla ja jälkiruualla
Sain kortin 22.4 Virosta. Koska olen ilmoittanut postcrossing omilla "sivullani", että pidän ruoka ja resptikorteista, niin sitä ...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Joulukuun kilpailu käynnissä vielä 15 pvää, voit osallistua TÄÄLLÄ! Tänään on toinen adventtisunnuntai....kyllä tämä joulukuu kuluu nopsa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D