Eilen laitoin kesäkurpitsa ohjetta...tänään jatketaan, sitä kun on! =D
Pikkelsejä on kiva tehdä ja ne on monipuolisia lisukkeita....
Kesäkurpitsapikkelsi
1 kg kesäkurpitsaa
500 g sipulia (minulla oli punasipulia ja keltasipulia)
mausteliemi
2 dl väkiviinietikkaa
1 dl vettä
3 dl sokeria
1 rkl suolaa
2 tl sinapinsiemeniä
Halkaise kurpitsat ja poista pehmeä keskiosa. Kuori sipulit. Raasta kurpitsat ja sipuli karkeaksi raasteeksi. Kiehauta kattilassa mausteliemi. Lisää raasteet kattilaan ja keitä 15 min miedolla lämmöllä kannen alla. Säilö pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasitölkkeihin. Sulje purkit ja säilytä kylmässä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mukeista se syntyi...
Viikonloppuna tein oman "design lampunvarjostimen"....Pitkään ollut jo suunittelussa tämä kokeilu, ja nyt kun siihen mahdollisuus ...

-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
-
Eilen illalla istuskelin sängyllä ja samalla kun telkkua katselin ajattelin kokeilla tehdä piipunrassista kukkasia...Ostin nimittäin kirppar...
-
Eilisien tonnikalapyöryköitten kanssa tein ensimmäisen gluteenittoman kastikkeen....Nam, että tulikin hyvä kastike.... Tällä ohjeella sa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D