Eilen laitoin kesäkurpitsa ohjetta...tänään jatketaan, sitä kun on! =D
Pikkelsejä on kiva tehdä ja ne on monipuolisia lisukkeita....
Kesäkurpitsapikkelsi
1 kg kesäkurpitsaa
500 g sipulia (minulla oli punasipulia ja keltasipulia)
mausteliemi
2 dl väkiviinietikkaa
1 dl vettä
3 dl sokeria
1 rkl suolaa
2 tl sinapinsiemeniä
Halkaise kurpitsat ja poista pehmeä keskiosa. Kuori sipulit. Raasta kurpitsat ja sipuli karkeaksi raasteeksi. Kiehauta kattilassa mausteliemi. Lisää raasteet kattilaan ja keitä 15 min miedolla lämmöllä kannen alla. Säilö pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasitölkkeihin. Sulje purkit ja säilytä kylmässä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vain kolme kuvaa - haaste
Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Lauantai......pitäisi olla iloinen kun viikonloppu koitti ja sen jälkeen pari lomapvää. No, nyt ei voi olla iloinen, torstain ja perjantai...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tee minusta iloinen ja kommentoi minulle juttujani! =D