Tänään on ollut aurinkoinen ja mukava lomapäivä. Mukavaksi ja erilaiseksi tämän päivän teki vieraat. Siskoni ja hänen miehensä piipahtivat kotimatkallaan kyläilemään. Lupasin tehdä heille ruuan ettei tarvitse vatsa tyhjänä ajella kotiin. =D
Ostin tänään kaupasta ostamasta 3 avomaan kurkkua. Niitä ei minulla kasvakkaan. Tosin siskoni mies toi minulle valtavat kurkut tuliaiseksi. Niistä tehdään sitten pikkelsiä, kun kerkeen.
Näistä kurkuista.....
tein sitten meidän lapsuudesta tutut hölskykurkut....mummo laitto meille näitä kesäsin...ja isämme myös....
No, mutta tuohon ohjeeseen, se tulee tässä.
Hölskykurkut
3 kpl avomaan kurkuja
1-2 tl suolaa
3 tl sokeria
1.5 rkl etikkaa
2 rkl hienonnettua tilliä
Leikkaa tai höylää kurkku mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Pane viipaleet kulhoon,ripottele suola pinnalle. Sulje kulho ja anna ne olla kunnes ne tulevat läpi kuultaviksi.
Ripottele pinnalle etikka ja mausteeksi sokeria. Lisää tillisilppu ja sekoita. Voit toki tarjota kurkut heti, mutta vielä parempia niistä tulee, jos pidät jääkaapissa ainakin tunnin.
Tein myös omista munakoisosta munakoiso-fetaviipaleet. Ohjeen löydät TÄÄLTÄ, mutta kuvia tulee tässä;
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vain kolme kuvaa - haaste
Tässä minun tämän marraskuun, kolmen kuvan - haasteen kuvat. Lisää haasteetsta löydät Kristiina K :n blogista. Juusto on "salainen&quo...
-
Eilen teki mieli jotain kivaa ja hyvää herkkua. Kokeilin airfryerilla pannukakkua. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnytkään tällä tavalla ...
-
Lauantai......pitäisi olla iloinen kun viikonloppu koitti ja sen jälkeen pari lomapvää. No, nyt ei voi olla iloinen, torstain ja perjantai...
-
Risottoa ei kauheen useasti tule tehtyä, vaikka herkullinen ruokahan se on....Tällä kertaa tein meille broileririsottoa. On muuten hyvää ja ...
En ole koskaan hölskykurkkuja tehnyt.
VastaaPoistaOlisikin kiva kokeilla. On niin helppo ohjekin.
On ne niin hyviä, kannattaa kokeilla =D
Poista